Szerintetek túl zaklató lenne, ha az adatbázisomban levő összes meglévő e-mail címemre küldenék egy üzenetet ellenőrzés végett?
Akiről nem tudom ki, nem érdekel, nem beszélünk azt fognám és törölném, nem szórakoznék ilyenekkel.
Összességében meg gmailben nagyjából mindegy hány kapcsolatod van.
Köszi a válaszokat, jöhetnek még!
Ismerek mindenkit aki a listában van, csak sok az olyan, hogy középiskolában egyszer láttam táborban, pl.
Nem mindegy, hányan vannak, mert az inkomplett, kicsibetűs stb. nevek, vagy név nélküli címek nem szeretem, ha megjelennek a telefonban. Pillanatnyilag a gmailben csak a telefonszámos nevek vannak, mindegyiket szerkesztettem, de nem tudom jó-e még mindegyik szám.
Nem vagyok infós, se matekes, de végtelenül idegesít a rendszertelenség, hiányos adatbázisok stb.
Az ötlet nem rossz, hiszen manapság nem ritka, hogy valakinek megváltozik az e-mail címe. Emiatt aztán a régi, nem nagyon használt címek akár rosszak is lehetnek.
De javaslom, hogy ne egyszerre küldd ki az e-maileket, mert némelyik szolgáltató az ilyet spam-küldésként értékelheti, és esetleg (átmenetileg) letilthatja a levelezésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!