Minecraftzocker. Net vásárlási módok?
Figyelt kérdés
Tisztában vagyok azzal hogy buy meg ilyenek hogy belépek a vásárláshoz ahol van a PayPal.És lehet VISA kártyával is fizetni nekem azt mondták hogy nem kell ahoz úgy PayPal.Nekem nicns is PayPalom ugyhogy jó lenne ha nem kéne.De elbizonytalanodtam mert ott van hogy válasszam ki a fizetést ott rámegyek VISA kártya.Kéri a számát meg ilyenek azokat megis tudom adni.De a végén van hogy PayPal password PayPal password ujra.Most ehez akkor kell PayPal vagy nem, csak nem töltöm ki a PayPal jelszót.És ugyanugy levonják a kártyámról a pénzt?Mert nem szeretnék bukni rajta.Itt a link nézzétek meg hogy megy ez LINK: [link] Amint rá mentek a linkre kidobja az oldalt és Please enter your username to continue írjatok be egy nevet és continue.és ott a skypvp vip-et szeretném megvenni hogy lássátok mire gondolok mennyetek BUY Add to cart I agree to the terms & conditions of this purchase. PIPA Mennyetek rá a PayPal-ra és bedobja.2014. szept. 28. 06:59
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!