Hogy tudom a Bing keresőt eltávolítani a Firefox-ból?
Fene tudja hogy, de tegnap óta ha indítom a Firefox-ot, a Bing jön be. Hiába van kezdő oldalnak a Google beállítva, hiába a Google az alapértelmezett keresőmotor, mégis ez jön be alapból. Ha indítás után rányomok a kezdőlap ikonjára, akkor már behozza a google-t.
Próbáltam már about:config-ból megoldani, de az se jött össze. Néztem telepített programok között is, ott se találtam olyan toolbart, vagy akármit, ami magával hozhatná. Kiegészítők között sincs. Mit lehet ilyenkor tenni? Nagyon idegesít a dolog.
malwarebytes kiírtja a nem kívánatos programokat. keresőmotorok eltávolítása meg a keresősávot lenyitod ->keresőszolgáltatások kezelése->eltávolítás
töröld a kiegészítők közül is (eltávolítás és nézd meg a telepített programok között, hogy nem települt-e valami ami visszateszi.
címsorba írd about:config és add meg a szűrésbe és értékének a követketőt:
browser.startup.homepage
írd a címsorba: about:support , keresd meg a profilkönyvtárat és ha találsz user.js fájlt akkor töröld (fontos)!
ugyanitt visszaállíthatod az alapértelmezett beállításokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!