Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudom a Bing keresőt...

Hogy tudom a Bing keresőt eltávolítani a Firefox-ból?

Figyelt kérdés

Fene tudja hogy, de tegnap óta ha indítom a Firefox-ot, a Bing jön be. Hiába van kezdő oldalnak a Google beállítva, hiába a Google az alapértelmezett keresőmotor, mégis ez jön be alapból. Ha indítás után rányomok a kezdőlap ikonjára, akkor már behozza a google-t.

Próbáltam már about:config-ból megoldani, de az se jött össze. Néztem telepített programok között is, ott se találtam olyan toolbart, vagy akármit, ami magával hozhatná. Kiegészítők között sincs. Mit lehet ilyenkor tenni? Nagyon idegesít a dolog.

2014. szept. 26. 23:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a YourUninstaller-rel szoktam toolbarokat eltávolítani, ha hagyják magukat. Az a program kiírja.
2014. szept. 26. 23:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Innen letöltheted [link]

ez nem vírusos, mert valahogy tele van a net problémás YU-kal. Egyébként itt ellenőrizheted>>> [link]

2014. szept. 26. 23:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos ez nem jött be, még mindig megvan ez a rohadt kezdőlap. Egyéb ötletek esetleg?
2014. szept. 27. 15:35
 4/4 csacsi2 ***** válasza:

malwarebytes kiírtja a nem kívánatos programokat. keresőmotorok eltávolítása meg a keresősávot lenyitod ->keresőszolgáltatások kezelése->eltávolítás

[link]

töröld a kiegészítők közül is (eltávolítás és nézd meg a telepített programok között, hogy nem települt-e valami ami visszateszi.

címsorba írd about:config és add meg a szűrésbe és értékének a követketőt:

browser.startup.homepage

[link]

írd a címsorba: about:support , keresd meg a profilkönyvtárat és ha találsz user.js fájlt akkor töröld (fontos)!

ugyanitt visszaállíthatod az alapértelmezett beállításokat

[link]

[link]

2014. szept. 27. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!