Hogyan tudnám beállítani a laptopomon a wifit?
Figyelt kérdés
Windows 7-em van és t-home-os vagyok,már sok mindennek utánanéztem,de semmi sem sikerült :(Lehet,hogy a készülékem nem alkalmas jelszórásra?D-Link adsl 2 modemem van dsl 360R
a szélessávú kapcsolatot meg tudtam oldani és oldalt mutat vagy 10 vezeték nélküli kapcsolatot is,persze egyikre sem tudok kapcsolódni,de ez érthető,csak a sajátomra szeretnék csatlakozni.Kér biztonsági kulcsot,már mindent beírtam,de semmi sem jó.Nem értek ehhez,de bízom benne,hogy valaki tud segíteni.
2014. szept. 25. 10:30
1/4 anonim válasza:
Ez csak egy modem. Ebből nem fogsz Wifit csiholni.
2/4 Tengor válasza:
#1 jól írja, ez csak most. Ha vezetéknélküli kapcsolatot szeretnél, akkor be kell szerezni egy routert (5-7 ezerért TP-Link tökéletes) és megfelelően beállítani.
3/4 anonim válasza:
Sehogy.Mivel ez egy sima modem csak kábellel.
Ha wifit szeretnél veszel hozzá egy wifi routert összecsatlakoztatod és lőn világosság.
De ha ezt a kérdést feltetted akkor inkább kérj meg valakit aki már látott ilyet.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi,közben már utánanéztem és belátom,hogy hülye kérdést tettem fel,de innentől már boldogulok magam is,köszönöm a segítséget.
2014. szept. 25. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!