Van egy TP-LINK TL-WN822N típusú usb adapterem, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Az a gond, hogy amit adtak telepítő cd-t, nem tudom elindítani, mert nincs a gépben cd meghajtó. A neten kerestem drivert hozzá, de fogalmam sincs melyik verziót töltsem, mert több is van egy típushoz. És azt írja, ha rosszat rakok, akkor nagyobb baj is lehet belőle. Valaki tudna segíteni?2014. szept. 23. 00:40
1/4 A kérdező kommentje:
Közben nagy nehezen megtaláltam, hogy version 3.0 az enyém. De még mindig nem tudom melyik kellene hozzá, mi a különbség? [link]
2014. szept. 23. 00:54
2/4 anonim válasza:
Elég érthetően ott van pedig. Szedd le az elsőt mindkettőből, el fog férni. De ha nem win8-ad van, akkor mindegy.
3/4 P.O.C. válasza:
Minden driverből a lehető legújabbat kell szedni, ugyanis ezek általában nem visszafele fejlődnek.
Vagyis a te esetedbe ez kell:
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
2014. szept. 23. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!