Miért tiltottak Microbitről?
Sziasztok!
Ma reggel kaptam egy e-mailt a microbitről.
Tisztelt xy!
Sajnálattal közlöm, de a(z) µBit megvált tőled ezzel az indokkal:
Csaló!
További sok sikert az élet más területén!
Üdv. µBit staff
Hogy érthetik azt, hogy csaló?Talán már 2 éve, hogy regisztrálva vagyok és rendesen töltöttem vissza mindig.
Letöltöttem max 80 Gb.-ot és feltöltöttem 6 Tb.-ot.
Soha nem töltöttem fel semmilyen filmet, soha nem kommenteltem egy filmhez sem.Csak letöltöttem és feltöltöttem.Akkor vajon miért tiltottak le, mint csaló?
(Az e-mailben csupa piros betűvel írták le hogy csaló)
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
Sziasztok!
Mert inkompetens a vezetés. Írj nekik e-mailt, hogy indokolják meg a döntésüket. Azonban arra számíts, hiába van igazad, azt már csak dacból sem fogják elismerni. Amikor ez megtörténik, kérdezd meg tőlük, hogy hányan láthatták vajon ezt a kérdést és a alatta válaszom. :)
G.
Köszönöm szépen a gyors válaszod!
Már írtam nekik vissza e-mailben de szerintem nem fognak válaszolni...Pont úgy, mint az Xider-ben.Ott sem válaszoltak nekem, hogy miért nem töltenek vissza a filmjeim...
Azért mert egy 15 ,18 éves kis csicskákból álló társaság
Olyan indok nincs hogy CSALÓ
Kíváncsiságból!
Nem mindegy, hogy hány évesek vannak az oldalon, ha rendesen töltenek fel?
Én szóról szóra bemásoltam amit nekem küldtek e-mailben
Ez egy vicc. Nem tudja normálisan megírni a trackert, inkább tiltja a klienst...
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!