Ez az internetsebesség jó? Megbízható?
Rendelni szeretnénk, most költöztünk, nem túl drágát, levelezésre, keresgélésre, skype-ra használnánk.
Ezt megéri megrendelni?
a UPC és a digi olcsóbb, gyorsabb.
ha jó helyen laksz, akkor a Gemininet is olcsóbb.
szerintem nézz körbe rendesen, mert a tapasztalataim szerint nem a T dolgok szoktak a legjobbak lenni.
Dunakeszinlakunk, egy kis panelban, állítólag csak a T van meg a rubicom, amit már megnéztem és nem valami jó....de mi az a digi???oké, hogy digitális, de milyen szolgáltató?
Amúgy a UPC nincs bekötve a házba, és nagyon drága lenne azt mondják...amúgy én is azt akartam.
Bocsánat, ezt NAGYON benéztem!
Te NEM IS T-HOME TERÜLETEN VAGY, Dunakeszi Invitel terület. Azt a csomagot nem is rendelheted, amit linkeltél.
Itt nézz körül:
A komfort (kettő az egyben, Internet + telefon) szolgáltatásokat nézzed. Nem a legolcsóbb "lehetőség".
T-Home-nál csak akkor köthetsz ADSL-t, ha van Invitel alapvonalad, az pedig kapásból 3e Ft feletti. Plusz a net havidíja úgy már bőven 8-9e Ft-nél jársz, akkor jobban megéri az Invitel Komfort kettő az egyben csomagja, amelyet 4 megás szolgáltatásban már kapsz kb. 6e Ft-ért. [Ez tartalmazza a telefonszolgáltatást is. Ha kéred, ha nem.]
T nem a legjobb szolgáltató.
Stabil meg minden, de lassú és drága.
Én is "szenvedtem" a nettel mikor még DK-n laktam, 8000-ért 8 Mbit-es netem volt, most meg kevesebb mint feleennyiért majdnem 4x gyorsabb.
De igen, ott még nincs digi (pedig szerintem lenne rá igény), így marad a T.
Ha nem nagyon töltesz le, vagy ha nem torrentel töltesz le, akkor azért nem rossz szolgáltató
Ha nem töltesz le, már egy 4 Mbit/s letöltés is elég neked.
Csak drágább mint máshol, de akkor jó lesz neked a T
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!