Hogyan tudok feltölteni youtube-ra videot HD ban?
Figyelt kérdés
Feltöltöttem egy eléggé jó minőségű 4,5 gigás videót (30perc) és egy pixeles kakit kaptam.. kerestem, hogy valahol be tudjam állítani, és ha nem tudok normális minőséget kifacsarni, akkor nem akarok ennyit szenvedni a rendereléssel meg a feltöltéssel :/2014. szept. 10. 17:04
1/1 anonim válasza:
Ugy, mint a normál vagy még ennél is kisebb videokat. Ha HD-ban töltötted fel, akkor serverén is HD-ban tárolva. Tök mindegy, hogy hány gigás.
A video különböző pixeles nézését pedig PC-n és laptopon lehet szabályozni: a megjelenő videoablak jobb alsó sarkában a fogaskerékre kattintás után. /Okostelefonok, tabletek, iPadok mindig a legjobb pixelen jelenitik meg/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!