Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok a tablettel...

Miért nem tudok a tablettel felcsatlakozni, az otthoni wifire?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy van egy MyAudio Tablet Series 7 típusú tabletem, amivel mindenhol fel tudok csatlakozni a wifire, csak itthon nem. Az itthoni routerem NETGEAR Rangemax Wireless Router WPN824 típusú és minden más eszközzel fel tudok rá csatlakozni. Asztali gép, androidos telefonok, netbook mind csatlakozik az itthoni wifi hálózathoz, tehát a router is működik. Viszont, ez a két eszköz, a tablet és a router valamiért "nem szimpatizál egymással" és nem tudok itthonról netezni a tablettel. Mi lehet ennek az oka? Előre is köszönöm a segítséget!

2014. szept. 10. 15:58
 1/2 anonim válasza:
Valószínű,hogy azért nem működik a dolog mert a tabon kéne állitaní kéne ott lesz a próbléma,a próbálj más tabot is csatlakoztatni.Én el mennék egy műszaki üzletbe talán ott hasznosabb ínfoval szolgálnak.
2014. szept. 10. 16:05
 2/2 A kérdező kommentje:
A tableten látom egyébként a hálózatot, rányomok, kéri a jelszót, beírom, majd próbálok kapcsolódni. Ekkor azt írja, hogy hitelesítés.. és itt elakad a folyamat. Próbálkozik, próbálkozik, de semmi..csak annyit ír, hogy mentve, WPA védelemmel. Ekkor már megfigyeltem, hogy amíg próbálkozik, az összes többi eszközt ledobja a router. Ilyenkor nincs net a netbookon és az androidos telefonon sem. Majd, amikor kikapcsolom a wifit a tableten, hogy ne próbálkozzon a felkapcsolódással, az összes többi készüléken megjavul a kapcsolat. Érthetetlen számomra, hogy mi a baj :/
2014. szept. 10. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!