Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Más is tapasztalt durva...

Más is tapasztalt durva Chrome lassulást az utóbbi napokban?

Figyelt kérdés

Ma baromira belassult, tab váltás, nyitás, zárás. Más is tapasztal hasonlót?

Pluginokat tiltottam, más program nem lassú, inkognitó ablak nyitása is baromi lassú. i5, 8 giga ram, ssd-m van, ez nem lehet ok, pláne mert tegnap semmi baja nem volt.

2014. szept. 10. 12:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mobilnettel és okostelefonon is belassult a Chrome. Közben észrevettem, hogy kétszer egymás után frissitették. Valami nagyon nem volt kerek. Mivel a Chrome-nak beépített Adobe Flash Playere van, az is okozhatta. (Minden mocsokságot ez szokott okozni).
2014. szept. 10. 13:37
 2/15 anonim ***** válasza:
Ja és ma már rendben működik, de közben a Firefox és az IE beépülőjét (Adobe Flash Player plugin és ActiveX) is lecseréltem. Nem tudja automatikusan frissiteni, ESET tűzfala nem engedi.
2014. szept. 10. 13:40
 3/15 anonim ***** válasza:

Az utóbbi napokban nekem is érdekes dolgokat produkál a chrome. A gép bekapcsolása után csak fehérség jön be, és a kezdőlap nem. Ezt csinálja már egy hete. Töröltem az legújabb verziót, és telepítettem egy korábbit. azzal klappolt minden egy darabig, de amint frissítette magát minden kezdődött újra. Szerintem az új kiadással nem stimmelhet valami.

Most ott tartok, hogy a gép indítását követően 4-5 ször ki/be lépek a chrome-ból, és akkor végre méltóztatik rendesen működni. :)

Remélem az arra illetékesek mihamarább orvosolják ezt a hibát, mert nem szeretnék más böngészőt használni.

2014. szept. 10. 14:03
 4/15 anonim ***** válasza:

Az előbb megnéztem én is, mert az ESET tűzfala blokkolta a Chrome-t. És láss csodát, itt a LEGÚJABB frissitése! Verzió: 37.0.2062.120 m

Vagyis valóban a Chrome, illetve valamelyik pluginja okozta ezt.

2014. szept. 10. 16:01
 5/15 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy azért választottam a krómot, mert gyors, most meg megint mintha egy egymagossal böngésznék badsector-os vinyóval :)
2014. szept. 10. 17:12
 6/15 anonim ***** válasza:
Nekem már jó, igaz, közben a Windows frissitéseket is telepítettem.
2014. szept. 10. 18:24
 7/15 anonim ***** válasza:
Az lehetett a fő baj, hogy a NET Keretrendszert is frissitette a Windows. Abban lehetett komoly biztonsági rés, amit a gépem védelmi rendszere kőkeményen blokkolt. Nálad is hasonló oka lehetett.
2014. szept. 10. 23:09
 8/15 A kérdező kommentje:
Felraktam a frissítéseket. Hát, gyorsabb lett, de nem olyan gyors, amiért a krómra tértem át anno firefoxról...
2014. szept. 15. 18:21
 9/15 A kérdező kommentje:
Most meg nem tudok wordpressel exportálni, mert behal a króm tőle...
2014. szept. 23. 12:06
 10/15 anonim ***** válasza:
Megnéztem, nekem működik, pedig ez is Chrome böngésző. Csak Adblock Plus van benne, más bővítmény nincs.
2014. szept. 23. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!