Games for Windows Live-ba mérnem jelentekzikbe?
Három fontos dolog van, ami kell ahoz, hogy multiplayer-rel tudj játszani a GTA 4-ben:
1. Ide regisztárjunk egy accountot: [link]
(nem tudom fontos-e, de olyan születési évet adjunk meg, ami szerint már elmúltál 18 éves.)
(az első csatolt képen további információk erről a lépésről!)
2. Ide is regisztráljunk magunknak egy accountot: [link] (Nagy narancssárga gomb kicsit lejjebb! ;itt javasolt egy teljesen új Live ID-t csinálni, vagyis egy új accountot, de ha nem szeretnénk az MSN adatainkkal is be tudunk lépni!)
Games For Windows letöltése: [link]
(ezt muszály letölteni! ; 2. kép ^^)
3. "A Microsoft hivatalos álláspontja szerint a Games for Windows LIVE szolgáltatás nem elérhető Kelet- illetve Közép-Európában.
Ennek ellenére a csomagolásban található játékkulcs segítségével lehetséges a regisztráció a GfW LIVE szolgáltatásra és így a multiplayer mód elérhető. Ehhez a hivatalos angol honlapon kell regisztrálni:
[link] ,
és itt egy olyan országot kell választani amely hivatalosan is a támogatott országok listáján szerepel, mint például Nagy-Britannia, Németország, stb."
Tehát itt is regisztárljunk egy accountot: [link]
(Németországot válasszuk, és szintén 18+os életkort adjunk meg! ; Kicsit keresgélni kell a regisztráció részt, de meglesz az! Kacsint )
Ezek után indítsuk el a GTA 4-et a Social Club-ból a megszokott módon, ha minden jól megy és fel van telepítve a Games for Windows Live a gépünkre, akkor majd látni fogunk egy Bejelentkező képernyőt, oda írjuk be a Live ID-nkat amit regisztráltunk, vagy a már meglévő MSN címünket is használhatjuk. Amint beléptünk elkezdi letölteni a frissítéseket, ha vannak, ha netán elsőre nem sikerülne mindet letöltenie (vagyis nem tudsz belépni a játékba), akkor várd meg amíg befejezi az ügyködést és indítsd el újra a gta4-et!
ezt mind végigcsináltam,de NEM TUDOK BEJELENTKEZNI MER NEMNEGED MITCSINÁLJAK?????
csak egy egyszerű kérdés
eredeti a gta 4-ed? gondolom nem
csak egy válasz!!!
IGEN EREDETI A GTAIV-EM!!!
Én tudok vele gamelni csak nemtok Multizni meg Cheateket berinii!!!
Mer csak OFFLINE fiokkal tom tolnii!
Pedig 1X alkalommal nemis jelentk,eutem és kapásbol benn is volt!
Ám Amikor beakarok jelentkezni akk nem irja ki a felhazsnálonevet amivel beakarok jelentkeznii csak egy fehér rublikát és engem azért nem enged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!