Szirmai Gergely vagy Dancsó Péter kezdte korábban el korábban az internetes videókat? Ki másolt kit?
Figyelt kérdés
Mindketten filmhumorral foglalkoznak de ki kezdte el?2014. szept. 9. 01:15
1/11 anonim válasza:
Nem másol senki sem senkit.
Lehet hasonló dolgokat csinálni a neten.
2/11 anonim válasza:
Nem tudom, de a Dancsó az béna. A Szirmai az ász! :)
4/11 anonim válasza:
Mivel külföldön már jóval mindkettőjük előtt megjelent ez a műfaj a youtube-on, a televízióban még régebben, a nyomtatott újságban pedig már tudtommal az 1800-as években is voltak irodalmi, színi kritikák, recenziók, ezért azt a kérdést, hogy ki lopott kitől, eléggé értelmetlennek tartanám.
5/11 anonim válasza:
Ki nem szarja le hogy ki kezdte :D
Élvezzétek hogy van aki szórakoztat minket és képes arra áldozni a szabadidejét hogy nekünk/magának csináljon minőségi szórakoztató műsort
6/11 anonim válasza:
szirmai és filmhumor na ez humor
7/11 anonim válasza:
Nem értem a kérdést... teljesen más "műfajban" mozognak. Szirmai friss, helytálló filmkritikákat készít, Dancsó pedig régebbi filmeket parodizál, teljes mértékben humorra alapozva. Attól még, hogy mindketten filmekkel foglalkoznak, nem lesz még csak hasonló sem a két csatorna...
8/11 anonim válasza:
Hát te teljesen zavarodott vagy gyermekem :) Mind a kettő jó YouTube-os, Gergő kezdte hamarabb, de közel sem ugyanazzal a "filmhumorral" foglalkozik... Szirmai el akarja gondolkodtatni az embereket, és ha megfigyelted sokszor tudást is szeret belevinni a videókba, nevetünk is meg "tájékozódunk" is. Dancsó éppenséggel csak szereti röhögtetni az embereket, és nem fejti ki teljesen a kritikát. Mind a kettő jó, de nagyon nem ugyanaz
9/11 shofia válasza:
Szirmai kezdte előbb, de senki nem másolt senkit, mert Dancso humorista, Szirmai meg videóvlogger. Dancsó filmekből csinál humort, Szirmai meg filmekről mondja el a véleményét, amihez spékel egy kis humort.
10/11 anonim válasza:
Dancsó kezdte elöbb kb.7 éve kezdte igaz hogy nem a Videómániával hanem akkor a saját nevén futó csatornával.Rá egy évvel Szirmai elkezdte a Hollywood Hirügynökséget (ő is még akkor a szirmag nevű csatornán).Ugyanannyi ideje van a két műsor szerintem.Egyikük se másolja a másikat ahogy mondták teljesen más műfajt képviselnek.Én személy szerint jobban szeretem Gergőt mert a videó szinvonalasabbak és imádom őket:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!