Facebookon ha megjelölök vkit egy fényképen, el tudom rejteni, hogy én jelöltem meg?
Figyelt kérdés
2014. szept. 8. 19:53
1/6 anonim válasza:
Fényképen senkit nem lehet bejelölni, te Einstein :D
Max megtekinteni tudod a képét, de azzal senkit nem tudsz bejelölni :D
Ha kicsit is tudnál olvasni, a kép alatt, jobbkéz felől van egy zöld sáv, amin az a felirat olvasható, hogy "Megjelölés ismerősnek" vagy hasonló, na arra kell kattintani :D
Képet elrejteni meg úgy tudod, ha letöltöd a képet, azt kinyomtatod aztán elrejted a kincsesládába, vagy a szekrénybe :D
2/6 anonim válasza:
Szerintem magadat rejtsd el! Jobban járnak az ismerőseid is...na, meg a Facebook is! :D
3/6 anonim válasza:
Julika drágám!!!
Hogyhogy csak 66%-ot kapsz minden válaszodra? :(
Én lájkollak téged! :$ <3
4/6 anonim válasza:
Az emberek nem értékelik a humorom! :)))
5/6 A kérdező kommentje:
Jézusom, akik nem értik a kérdést, minek szólnak hozzá? Ráadásul hülyeségeket...
Az volt a kérdés, hogy ha képen megjelölök valakit, hoyg rajta van a képen (!), pl magamat, a gépen kiírja, hogy ki jelölte meg. Hogy tudom ezt elrejteni?
2014. szept. 11. 20:23
6/6 anonim válasza:
Nem lehet elrejteni zsenike! :)) Tedd fel a kérdésed normálisan, ezután kapsz olyan választ, ami meg is illet. Addig kussolj. Szevasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!