Az hogyan megy, hogy egyszerre több linket fel lehet vinni itt a Gyakorin válaszba, nekem rendesen csak egy sikerül, mindig a legutóbbi?
Figyelt kérdés
2014. szept. 8. 16:37
1/27 anonim válasza:
Szerintem soronként egyet írj be, és akkor talán menni fog. (én úgy szoktam pl.)
Vesszővel válaszottad el? Vagy hogyan?
(Arra tippelek, hogy az rontja el)
3/27 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy a módszeremben van a hiba: Ctrl+C-vel szoktam kimásolni, de úgy látszik, így nem vihető át több. Hogyan lehet másképpen megragadni őket, többesével?
2014. szept. 8. 16:49
4/27 anonim válasza:
Egyszerre egyet tudsz csak kimásolni.
Én egérrel szoktam. (Jobb klikk Másolás/Beillesztés)
5/27 A kérdező kommentje:
2014. szept. 8. 17:08
6/27 anonim válasza:
A több ablakos módszert nem ismered?Miért is záródna be?
Ez már tényleg fáj.
8/27 A kérdező kommentje:
Meredek!:) #1-es, hogyan csináltad? Ha lehetne kicsit részletezve.
2014. szept. 8. 17:31
9/27 anonim válasza:
Egyszerre több ablak van megnyitva a böngészőben.
Az egyiken a kérdésre válaszolva a válaszablak van megnyitva,
Egy másik lapon, vagy netán másik ablakban a belinkelni kívánt oldalakat látod. Kimásolod az egyiket, majd visszatérsz a másik fülön lévő válaszablakba, ahová beilleszted a linket. Majd vissza a másikba, ott új oldalt keresel fel, és megint vissza és beilleszt.
És így tovább, és így tovább.
10/27 A kérdező kommentje:
2014. szept. 8. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!