Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy állitsam be a wi-fit?

Hogy állitsam be a wi-fit?

Figyelt kérdés
Speedport w724v ci tipusú modemem van, állitólag ehhez nem kell router hogy legyen wi-fi. Légyszives leirná valaki, hogy hogy tudom beállitani a gépen h Jo legyen wi-fi?

2014. szept. 6. 13:57
 1/4 P.O.C. ***** válasza:

Már írtam az előző kérdésedre, hogy az 1412 -n segítenek!

T -s hálózatokon a hívás ingyenes, neked semmit sem kell csinálnod, mert ők központilag rá tudnak csatlakozni a modemre és be tudják állítani.

Mindössze szóban kell kommunikálni egy másik emberi lénnyel, csak ennyi a dolgod.

De ha te szereted kihívásokat, akkor itt van hozzá egy kézikönyv: [link]

2014. szept. 6. 14:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy csak egy másik emberi lénnyel kell beszélni :D de mivel foglalt volt az összes ember így nem tudtam velük beszélni :) Ezért írtam ki ide a kérdést hátha itt valaki segít és akkor előbb kész lenne :)
2014. szept. 6. 14:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha 5 percen belül nem kapcsolnak ügyintézőt, akkor le kell tenni a telefont, és újra felhívni.

Nem szükséges fél órán keresztül a várakoztató zenét hallgatni.

2014. szept. 6. 14:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Amúgy ezért külön díjat nem számolnak fel a t-homenál?
2014. szept. 9. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!