Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Youtube-ra feltöltött...

A Youtube-ra feltöltött videómra miért nem lehet rákeresni?

Figyelt kérdés
Feltöltöttem egy videót, de ha a keresőben megpróbálnak rákeresni, a listában nem jelenik meg. Ennek mi lehet az oka?

2014. szept. 5. 00:30
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Talán azért, mert "nem nyilvános videónak" van jelölve.

2014. szept. 5. 00:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Nyilvánosra van állítva, elvileg minden beállítás rendben van, valami mégsem stimmel.
2014. szept. 5. 00:56
 3/5 anonim ***** válasza:
2014. szept. 5. 01:18
 4/5 anonim ***** válasza:
mert 1 szar a youtube, feltettem 1 reszletet magyarul (csomo nyelven fenn van) erre letiltjak MO bol, ez am a logikus, biztos 1 kulfoldi nezne magyarul :@
2014. szept. 5. 11:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Az a furcsa, hogy az én videómat nem tiltották le. Meg lehet nézni, csak a listában nem hozza ki... Gyanakodtam arra, hogy mivel ez egy videóklip (ráégettem a magyar fordítást), talán azért nem listázza, mert tulajdonképpen jogsértő. De akkor angol, német, spanyol felirattal hogyhogy kihozza? Érthetetlen számomra. Biztos az alapbeállításoknál szúrtam el valamit, csak még nem jöttem rá, hogy mit. XD Mindenesetre nagyon köszönöm a segítséget! :)
2014. szept. 9. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!