Miért kell a Net?
Hali. Szeretném ha ujra lenne internetem.
De a apu azt mondta hogy csak akkor kötteti vissza ha
megmondom hogy minek. Azt nem mondhatom hogy játékra kell mert pont azért mondta le mert jáccottam rajta.
szóval adjatok ötletet hogy mit mondjak miért kell.
Hány éves vagy, hogy nem játszhatsz?
Anyádnak vagy apádnak nem kell net a munkájához?
Kapcsolattartáshoz (facebook) pl. kell net.
Ha túlzásba viszed a játékot akkor valahol érthető a lépés, viszont a net lemondás túlzás. Elég lett volna valami szülői felügyelet szoftver a gépre, és kész.
Mondjad hogy tanuláshoz is kell.
Azért így 2014-ben ( lassan 2015-ben ) már elég alapvető dolog az internetelérés. Persze aki nem engedheti meg magának hogy minden hónapba fizesse, az más kérdés.
17 éves vok. Faternak nem kell a net. Én tudnám fizetni a netet mert van pénzem még munkám is, de mivel nem vok még 18 ezért az én nevemre nem tudom megrendelni a netet,a játékról annyi hogy miután megjöttem a sulibol minmíg
odaültem a gép elé haverokkal a délutánt átgépeztük majd este nekiálltam tanulni jó tanuló vagyok ezért nem hinné el hogy nekem a net kell hogy tanuljak,hétvégén mindig elmegyek bulizni ezért nem mondhatja hogy nem mozdulok ki,,mit is akartam még írni xd
Istenem, ezek a hibák...
"jáccok", "vok"...
Csak nekem szúrják a szemem az ilyen dolgok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!