Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet megakadályozni,...

Hogy lehet megakadályozni, hogy egy weblap megossza a facebook profilomat?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó,hogy egy weboldal szavazással kapcsolatban facebook-os profil megerősítést kért. Ennek akkor eleget tettem,de azóta ha hozzászólok valamelyik témában,nevemre kattintva automatikusan tovább dobja a facebook-os profilomra..Be tudom állítani a facebook oldalamon,hogy a weboldalról ne lássanak?Vagy maga a weboldal mentette el a profilomat?(Weboldal profilbeállításainál,nincs olyan opció megjelenítve ahol törölni tudnám...)

2014. szept. 4. 17:42
 1/9 anonim ***** válasza:
A facebook-on törölni és tiltani tudod az alkalmazások között a weboldalt, viszont ha a weboldal facebook-regisztrációhoz kötött, akkor oda sem fogsz tudni írni többet (megint feldobja majd a FB-kapcsolást). Vannak weboldalak, amiket az üzemeltetőjük ilyen kötelező jellegű FB posztolgatással reklámoz, ha téged ez zavar, maximum az egészet hagyhatod a fenébe, kibújni sajnos nem tudsz alóla.
2014. szept. 4. 17:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyébként pont fordítva van, mint gondolod. Nem a weboldalon látják a FB profilodat, hanem a FB-on látják a weboldalon történő tevékenységedet.
2014. szept. 4. 17:49
 3/9 A kérdező kommentje:

Szerintem nem voltam egyértelmű,elnézést.

A nyugat.hu-ról van szó.

Úgy fest,ha oda beregisztrálsz és részt veszel valami szavazáson,amihez facebook-os erősítés kell,onnantól fogva Ők nyilvántartják az adataidat.Mikor az oldalukon,valamihez hozzászólsz (azután is,hogy visszavetted a facebook-os profilodban a "like"-ot) a nicknevedre kattintva boldog-boldogtalant közösségi profilodra tovább visz..Gyakorlatilag elveszik tőled az anonimitást.

2014. szept. 4. 17:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Mondom, a FB-on menj a beállításokba, azon belül adatvédelem, ott balra fent alkalmazások, onnan ki tudod törölni a nyugat.hu oldalt, és megszűnik az átjárás a két oldal között. Viszont ha a nyugat.hu oldalt kizárólag FB regisztrációval lehet használni, akkor ettől kezdve oda sem fogsz tudni írni. Ha viszont csak a szavazás után jelentkezett a problémád, azt ez maximálisan megoldja.
2014. szept. 4. 18:22
 5/9 anonim ***** válasza:
A másik dolog, hogy az FB-n azt is be tudod állítani, hogy ki lássa a profilodat. Az enyémet például kizárólag az ismerőseim látják, ha idegenek rákattintanak, csak a nevem van ott, meg annyi, hogy nő vagyok. Ennyit meg a nevemből még egy értelmi fogyatékos is magától kitalál. És hát valljuk be, kevés embernek van annyira ritka neve, hogy pusztán ez alapján be lehessen azonosítani. A legtöbb névre profilok tucatjait dobja ki a FB.
2014. szept. 4. 18:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönet a segítségért,megtaláltam (tényleg ott volt),töröltem.Pár percet írtak,kíváncsi leszek,hogy sikerül-e.Ha összejön (most még látható a facebook profilom)egy liter házi páleszt felajánlók neked! ;) (ha elfogadod,privibe megbeszélhetjük,hogy kerüljön hozzád)
2014. szept. 4. 18:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem lépj ki a nyugat.hu oldalról is, és újonnan lépj vissza. Legalább kiderül azonnal az is, tudod-e használni egyáltalán a FB nélkül. :)

Aranyos vagy, hogy házi pálinkát adnál érte, de nem szoktam ilyesmit inni, nekem az túl erős. Örülök, hogy segíthettem! :)

2014. szept. 4. 18:41
 8/9 A kérdező kommentje:

Szót fogadtam, kiléptem onnan,meg vissza ,de még látható.

Lehet,hogy több idő kell...Mára belőlük ennyi elég is volt.Még egyszer köszönöm a segítségedet! :)

Ui: Pálinkából van mézes is.A kedvesem azt nagyon szereti. :-D

2014. szept. 4. 19:01
 9/9 anonim ***** válasza:
A mézes az tényleg finom. :)
2014. szept. 4. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!