Miért áll le a Facebook? Azt olvastam Tech2.hu-n, hogy ez globális, és hogy a Facebook szolgáltatóinak a hibája. De akkor is. Miért áll le?
Figyelt kérdés
2014. szept. 3. 22:06
1/6 anonim válasza:
Hibás frissítés, átirányítási hiba a szervereknél, stb... Ha a cikk sem írja, és nem adnak ki nyilatkozatot sem, nem fogsz sokra menni a találgatásokból.
2/6 anonim válasza:
Hát ez borzasztó. A klinikai halál állapotába került, és újra kellett éleszteni. De ahogy látom, most már jól van. :)
3/6 A kérdező kommentje:
Nem zavar, vagy ilyesmi, én nem azért csodálkoztam, mert épp nem tudtam tovább osztani az észt az interneten, csak nem tudtam, hogy miért. És emlékeztem, hogy júniusban is volt egy hasonló. Nem tudtam a miértjét.
2014. szept. 3. 22:24
4/6 anonim válasza:
A Hírfolyamot tiltotta le, aztán leállt. Valami vírus okozhatta.
5/6 anonim válasza:
A Facebookos informatikusok valami új dolgot dolgoznak ki s tesztelnek le, ezért omlott össze tegnap a rendszer, kb. 20 perc "szünet" volt csak. Elvileg percenként nagyon sok milliót veszítenek, ha épp nem működik az oldal. De megjavították viszonylag gyorsan.
6/6 anonim válasza:
Éppen fent voltam, amikor leállt. És ezzel együtt megsérült a képszerkesztőmben a beépülő DLL. Megpróbáltam kijavítani, újra telepíteni, nem ment. Másik progit kellett keresnem a neten. Márpedig ha DLL sérül, akkor a háttérben vírus lehetett. Facebook vírus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!