Miért nem jegyzi meg az iwiw és a myvip a jelszavam és a felhasználónevem?
Figyelt kérdés
Hiába megyek rá hogy jegyezze meg, nem akarja.
Mozillát használok, ami mindig megkérdezi hogy mentse-e a jelszavakat, és az összes többi oldal jelszavát és felh.nevét megjegyzi, csak az iwiw és myvip-ét nem (nameg a Barátikör-ét sem).
Mit tegyek hogy megjegyezze?
2008. aug. 8. 01:29
1/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy már megjegyzett egy korábbit? És ezért nem ajánlja fel? Operába ctrl+Enter rel üti be magától az adatokat, a mozillát nem használom, nézd meg, hogy ott mi a bill. combo. Lehet, hogy már tárolt valamit. Meghát nem Mozillázni köll :P
2/7 anonim válasza:
Az az igazság, hogy a Firefoxnál van valami gubanc, mert nálam se jegyzi meg :( Nem tudsz mást tenni, minthogy kézzel írod be mindig ;)
3/7 anonim válasza:
A Mozilla elvileg jobb oldalon fent ír egy olyat, hogy:
Megjegyzés - Ezen a webhelyen soha - Most nem
Na ott állísd be...így megfogja jegyezni....talán!
4/7 A kérdező kommentje:
Hiába megyek arra hogy jegyezze meg, nem jegyzi meg.
Pedig az összes többi oldalon mindenhol szépen megjegyzi, csak ezeknél nem.
2008. aug. 8. 22:31
5/7 anonim válasza:
Én is Mozillát használok, és nekem iwiw-en megjegyzi de myvipnél nekem sem akarja.:S A myvipnél valami blokkolja vagy valami ilyesmit tudok elképzelni.
6/7 anonim válasza:
Iwiwnél jelöld be az "e-mail cím és jelszó megjegyzése" opciót. MyVIP-et nem használok, viszont nekem például a Budapest Bank netes felületén képtelen megjegyezni a Firefoxom a jelszót, valószínűleg valami szerveroldali biztonsági beállítás tiltja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!