Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Windows 7hez hogyan tudok...

Kacsa0620 kérdése:

Windows 7hez hogyan tudok wifi jelszavat késziteni?

Figyelt kérdés
Nem értek hozzá(Legegyszerübb megfogalmazást megköszönném)
2014. szept. 2. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Egszerű, és nagyszerű...

Remélem érthető a válaszom? xD

Annyi köze a Win7-nek a WiFi jelszóhoz, mint nekem, hogy xy mikor ment legutóbb sz@rni a WC-re xDD

Röviden SEMMI KÖZE!!!

Ez a router-től függ :D

2014. szept. 2. 19:30
 2/5 anonim ***** válasza:
*egyszerű
2014. szept. 2. 19:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocs, Wi-fi jelszót CSAK Windows Vistához lehet készíteni. A 7-es nem támogat semmilyen hálozattal internetes kapcsolatot. De figyelj ide, mert nekem a múltkor a marslakócskák megcsinálták. Nem tudom hogy, azt hiszem kötöttek szerződést a Windows 7-el, bezony, így lehetett. Amúgy nagyon nehéz ezt a jelszót összehozni, egyik informatikus ismerősöm 7 hónapig készítgette, gyúrmálgatta. Tehát neked kell vagy 3 év. Sok sikert! :) Szép estét!
2014. szept. 2. 19:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Elég szar unalmas életed lehet,hogy egésznap azt nézted,hogy kinek szólhatsz végre be,te kretén ;)
2014. szept. 3. 23:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom kit neveztél kreténnek, de nézz magadba. Te nem fogod fel, hogy milyen nagy hülyeséget kérdeztél? Windows 7-hez Wi-Fi jelszót? Lehet XP, Vista vagy ennél jobb Windowsod is. Ez nem attól függ. Semmi köze. Mégis milyen válaszra vártál egy ilyen buta kérdés után? Ezt a jelszót a router weboldalán állíthatod be. Nézd az utasításokat, amiket kaptál hozza. Vagy nézz szét a neten, azután kérdezz ilyeneket. Még neked áll feljebb...vicces vagy. :)) Menj vissza általánosba tanulni, mert még azok is többet tudnak erről, mint te. :D Fáj az igazság? :) Mégszép. Na, jó tanulást! Remélem összehozod azt a jelszót. :D
2014. szept. 4. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!