Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a baja az internetemnek?

Mi a baja az internetemnek?

Figyelt kérdés

Folyton szarakodik skypeolás közben. Mindig elkezd laggolni a másik fél (meg néha én is neki), megszakad a hívás, és azt írja hogy probléma az internetkapcsolattal.

Ha pedig skypeolok és közben még multizok is valamivel, az katasztrófa! Akkor általában ugyanúgy fuckol a hívás, és még a szerver is kidob a játékból...

10 Mb/s az internetem sebessége. Szolgáltató: T-Home.

Mit gondoltok, a szolgáltató a szar, a sebesség, vagy mindkettő?

Esetleg melyik szolgáltató lenne jobb (és milyen sebességű internet)?

2014. szept. 2. 17:24
 1/3 A kérdező kommentje:

Azt még elfelejtettem írni, hogy a netem csak a gépen szokott kínlódni.

Szóval ha gépen elmegy a net (mert olyat is szokott hogy csak úgy lecsatlakozik a wifiről), attól még telefonon ugyanúgy működik.

2014. szept. 2. 17:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Kösd a géped direktben a modemre (hagyd ki a routert)!

Így milyen?

G.

2014. szept. 2. 17:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy te láttál-e már T-Home-os modemet, de az kérlek szépen olyan, hogy modem és router egyben. De azért értem mire gondolsz.

VISZONT: Nem tudom összekötni direktbe, mert a gép az emeleten van, a modem pedig a földszinten (pont ezért választottuk a wifis megoldást).

2014. szept. 2. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!