Az UPC internetszolgáltatást le lehet mondani a neten keresztül?
Figyelt kérdés
Előző félévben egy albérletben laktam, ahol az én nevemen volt az internet, a számla az albérletbe érkezett. A haverjaim még fél évig laktak ott, a nevemen levő netet pedig fizették. Most új lakók költöznek be, én pedig nem szeretnék fizetni mások helyett. Neten le lehet valahogy mondani, vagy ennek mi a folyamata?2014. aug. 30. 21:02
1/1 anonim válasza:
Igen szerintem le lehet de ennek a menete kb így történik
letöltöd a lemondó nyilatkozatot ha van kinyomtatod kitöltöd aláírod és postán elküldöd vagy fénymásolod és email be elküldöd de a szolgáltató pontosabban eltudja neked intézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!