Gmailban hogy lehet megfordítani a nevet a magyar nyelvnek megfelelően?
Figyelt kérdés
Azt szeretném, hogy ne István Kovács hanem Kovács István jelenjen meg. Hol lehet beállítani?2014. aug. 30. 17:52
2/8 A kérdező kommentje:
Ezt megtaláltam, de ott jól van beírva hogy családi név Kovács utónév pedig István. Csak éppen fordítva jeleníti meg, nem a magyar szabályok szerint. Pár éve ezt már állítottam valahol, de most nem találom
2014. aug. 30. 17:57
3/8 anonim válasza:
Nekem csak a google+ ba van fordítva vagy nálad a kimenő leveleknél van fordítva?
4/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan mit is csinál, de ha lenyitom a jobb felső sarokban az e-mail címet a mellette lévő kis nyíllal az ok, rendesen kiírja. Viszont ha küldök egy levelet erről a címről a sajátomra akkor fordítva írja a feladónál ami elég bénán néz ki, mivel ez nem magánszemély hanem intézményi cím lenne.
2014. aug. 30. 23:47
5/8 anonim válasza:
Akkor probáld meg azt hogy felcseréled a neveket
6/8 anonim válasza:
Na itt a megoldás
Beállítások, Fiókok és importálás, Adatok szerkesztése
És ott már egyértelműen lehet látni hogy fordítva van kiírva be írjuk ahogyan kell és kész
7/8 A kérdező kommentje:
Ez az, ezt kerestem. Köszönöm, ment a zöld kéz
2014. aug. 31. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!