Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vaterán üzenetben címet adtam...

Vaterán üzenetben címet adtam meg. Most ezzel hibát követtem el?

Figyelt kérdés
Mert utána észrevettem, hogy fent van egy figyelmeztetés, miszerint semmilyen, személyes kapcsolatfelvételre alkalmas adatot ne közöljünk üzenetben, valamint, hogy a Vaterán kívüli megállapodás kitiltással jár. De akkor meg hogy a manóba postázzák ki nekem, ha nem adom meg a címem? Most ez vaterán kívüli megállapodásnak számít? Nem licitáltam, hanem gondoltam, elviszem azért az árért, ami ki van írva. Eddig egyszer-kétszer használtam még csak, de mindig így csináltam, sose licitáltam. Kellene?
2014. aug. 29. 16:07
 1/9 anonim ***** válasza:
ha a licit lejár akkor a nyertesnek átadják az eladó adatait, az eladónak mert a nyertesét. ezt a rendszer automatikusan csinálja, neked nem kell elküldened az adataidat +ba. licitálj, vagy nyomj rá a villámáron vásárlás gombra ha villámáron kell.
2014. aug. 29. 16:08
 2/9 anonim válasza:
Igen ha olyan áron kell amin épp van, akkor a villámárat használd. Ezután az adatokat elküldi a vatera, ha a címedet nem is, de az email címedet igen. Én emailben szoktam megbeszélni az eladókkal és a vevőkkel a továbbiakat. Amit tettél, nagy hiba volt, gyorsan töröltesd valahogy, mielőtt a moderátorok észreveszik... az eladó is tudja törölni.
2014. aug. 29. 17:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Wow, hát én ezt nem tudtam... amúgy itt nem láttam villámár-opciót...
2014. aug. 29. 17:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, kitilthatnak érte.
2014. aug. 29. 18:01
 5/9 anonim válasza:
Ha olyan nincs, akkor csak licitálni lehet rá sajnos és várni míg letelik a licitidő. Arra is kell vigyázni hogyha mások is meg akarják venni ezt, akkor ök is licitálgatnak...
2014. aug. 30. 08:54
 6/9 anonim ***** válasza:

" Arra is kell vigyázni hogyha

mások is meg akarják venni ezt, akkor ök is

licitálgatnak..."

No shit Sherlock, ez az aukció lényege. :D :D :D

2014. aug. 30. 11:46
 7/9 anonim válasza:
Iron Tiger lehet hogy gyerekes szájbarágás volt ez, amit mondtam, de én már régóta vaterázok és bizony sok aukciónak az a lényege, hogy csak engem érdekel, így senki más nem licitál rá (hálistennek). Viszont ha másokat is érdekel, akkor vigyázni kell arra, hogy az utolsó 5 percben ne licitáljon senki, mert már jártam úgy...
2014. aug. 31. 09:47
 8/9 anonim ***** válasza:

"Iron Tiger lehet hogy gyerekes szájbarágás volt ez, amit mondtam"

Na most, akinek ez meglepetés, az nem olvasta el a Vatera szabályzatot, innentől kezdve meg így járt.

"és bizony sok aukciónak az a lényege, hogy csak engem érdekel, így senki más nem licitál rá (hálistennek)"

Ennek nem ez a "lényege", ez szimplán szerencse.

"Viszont ha másokat is érdekel, akkor vigyázni kell arra, hogy az utolsó 5 percben ne licitáljon senki, mert már jártam úgy..."

Mint írtam erről szól az aukció. Rálicitálni a másikra.

Mivel időzített aukciókról van szó nyilván az utolsó pillanatban érdemes licitálni, amikor a másik esetleg már nem is tud reagálni, nem az elején felverni az árat.

Ehhez sem kell sok ész.

2014. aug. 31. 10:47
 9/9 anonim válasza:
Kérdező írása: "Eddig egyszer-kétszer használtam még csak, de mindig így csináltam, sose licitáltam. Kellene?" --> Én csak a kérdezőt akartam felvilágosítani, mert látom hogy nem járatos a dolgokban. Jó lenne, ha nem kötözködnél itt 48 %-os Iron Tiger...
2014. aug. 31. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!