Milyen internetet lehetne használni, egy tanyán?
"ahol mikrohullámú internetet nem hoznak ki"
Túl fás? Vagy messze vagy az adóantennától? Alacsony a tető/az antennaárboc? Mit mondott a szerelő?
"a mobil internet nem kap jelet"
Irányított antennával sem?
Pár példa: [link]
"adsl internetet érthetetlen okok miatt nem vezetik be hol ott van vezetékes telefon kábel"
Viszont a szolgáltató fejállomása (DSLAM) lehet - sőt biztos - hogy messze. Ha messze a fejállomás, nagy a veszteség, csökken a jelerősség, ezáltal a jel-zaj viszony is romlik és nem tudna szinkronizálna a modem megfelelő sebességen. Ezen a közegen még esetleg betárcsázós kapcsolat lehet (T-Home esetén: [link] vagy esetleg: [link] ) - nem gyors, de legalább van.
Biztos nincs mobilinternet?
Csak mert én a Vodafone-os előfizetésemmel a mező közepén, a gémeskút mellett, meg a hegyekben is lazán filmet néztem a YouTube-on.
Neked is legfeljebb egy kültéri antennát kéne venned, és a Vodás net menne valamennyire.
Nálam is ugyanez a helyzet.
Túl fás részen lakok, mobilnet szakadozik, vezetékes net meg nincsen. Nem rég megrendeltem, de aztán visszamondtam a műholdas internetet. Túl drága.
3.!
Nem mindenhol megy még a Vodafoneos net sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!