Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Most akkor Herby törölte a...

Most akkor Herby törölte a Facebook oldalát, vagy pedig letiltott engem?

Figyelt kérdés
Mostanában voltak olyan videói, hogy törölni fog embereket, akik "fölöslegesen" vannak az oldalán, de szerintem én nem tartozom azok közé. Valaki mással is történt ilyen, vagy pedig törölte a Facebook oldalt?

2014. aug. 28. 12:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Felfüggesztette a fiókját.
2014. aug. 28. 12:25
 2/8 anonim ***** válasza:
32%
Felesleges egy ilyen embert követni, nem tanulsz tőle sokmindent.
2014. aug. 28. 12:31
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
bele néztem pár videójába és őszintén megmondom hogy a sok idióta videó mögött azért megfelelő értelem is van
2014. aug. 28. 12:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A sok alkoholtól már kezdi elveszteni az eszét és az ítélőképességét sajnos, pedig nagyon értékes,kreatív ember lehetett volna.

Tiltja az embereket szidja őket, ez mind az alkohol hatása, ez olyan mintha egy eladó nem engedné be a vásárlókat az üzletbe, pedig belőlük él.

Tényleg sajnálom,hogy nem kezelteti megát és az anyján is csodálkozom, hogy le se szarja, hogy a fia leépül, nem sok időt adok neki, hogy kijöjjön nála valami testi vagy pszichés dolog persze már van neki, de ennél már csak rosszabb lesz így.

A kislány sem lát tőle semmi jót, alkoholmámorban marhaságokat beszél neki, Dia nem tudom miért van még vele.Vagyis persze jó ha vele van, de legalább segítsen neki kigyógyulni az alkoholbetegségből.

Herby-t nemsokára le lehet írni sajna, ha így megy tovább.

Kár...........

2014. aug. 28. 13:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát jah ezt én sem értem, hogy miért videózik és vlogol, ha nem akar idegen rajongókat. Azért remélem, hogy talán újraindítja a Facebook oldalát és kicsit megváltozik jó irányba.
2014. aug. 28. 20:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Második vagyok, én is sajnálom a csávót..

De én innen mit csináljak vele?

2014. aug. 28. 20:46
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Ö is csak emberből van valószínű hogy neki is kijárt a gondokból
2014. aug. 28. 22:55
 8/8 anonim válasza:
Már megint a facebook al szarozik? Az az ember teljesen bekattant? Már 1-2 éve is voltak olyan hírek, hogy ezt törölte, azt tiltotta stb... Még jó, hogy idejébe abbahagytam, régen voltak jó dolgai, pl. fallout sorozata, aztán abbahagyta ilyen szar minecraftért -.- jó ég...
2014. okt. 12. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!