Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom elrejteni faceboo...

Hogyan tudom elrejteni facebookon a tevékenységeimet?

Figyelt kérdés

Arra gondolok pontosabban, hogy ha például belikoltam egy oldalt (ugye onnantól kapom a megosztásait annak), és ha én az egyik cikkhez kommentelek, akkor arról ne értesüljön senki, csak én lássam? Úgy értem, hogy magát az aktivitást ne lássák. Azt tudom, hogy magát a kommentet látni fogják, de ők ne kapjanak értesítést róla, hogy én hozzászóltam valamihez.

Jelenleg ezt úgy oldom meg, hogy ha valami ilyet csinálok, akkor mindig elmegyek utána az aktivitás naplóba az idővonalamon, majd átrakom rejtettbe az adott aktivitást.

2014. aug. 27. 21:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha átrakod rejtettbe, akkor is fogják ugyanúgy látni a főoldalon, csak a te idővonaladon nem fog megjelenni.

Pl. ha likeolsz egy oldalt, akkor utána elrejtheted, de attól ugyanúgy fogják látni a főoldalon értesítésbe, hogy te likeoltad az oldalt.

2014. aug. 27. 22:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Akkor erre nincs lehetőség?

Ugyanide tartozik az is, hogy ha feltöltök egy fényképet, akkor megnézhessék ha külön belemennek a fényképekbe, de magáról a feltöltésről értesítést ne kapjanak. Ilyet nem lehet akkor?

2014. aug. 27. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!