Hogyan tudnék nagy méretű fájlt másik gépre küldeni biztonságosan?
Figyelt kérdés
A történet az, hogy anyukám Németországba ment ki dolgozni és mivel egy darabig részmunkaidőben dolgozik szeretnék neki filmet küldeni. Ezek a rip-pek 700mb-tól 1,8g-ig terjednek. Az e-mail ugye szóba sem jöhet. Próbáltam a google drive-ot, de az valamiért nem hajlandó a küldésre.
Találtam viszont egy oldalt, a Filemail.com-ot amivel elvileg könnyen és gyorsan megoldható a küldés.
A fő problémám inkább az, hogy a németek elég allergiásak a kalóz dolgokra és nem szeretném ha emiatt megbüntetnék egy pár száz euróra.
Remélem tudok segíteni ;)
#fájl #filemail
2014. aug. 26. 21:02
2/7 anonim válasza:
Dropbox vagy MEGA nevű fájlmegosztó oldal.
3/7 anonim válasza:
Nézzél szét itt:
http:
//
osztott
.com/
Bocsi, csak így engedi elküldeni a linket.
Korlátlan letöltési sebesség, korlátlan adatméret. Csak a linket kell elküldeni az anyukádnak.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket. Minél egyszerűbb annál jobb, mivel a felhasználói ismerete elég korlátozott :)
2014. aug. 26. 21:22
5/7 anonim válasza:
esetleg teamviewer? az távoli asztalos program de azon is el lehet küldeni fájlokat
6/7 anonim válasza:
Elsőt amit linkeltem csak ajánlani tudom, nem kér regisztrációt, se semmit, csak feltöltöd ami kell, megadod az emailt, és ő meg letölti. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!