Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Internet laptopra, de hogyan?

Internet laptopra, de hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni internet-ügyben. A helyzet az, hogy jövőhéttől kezdődik a suli, és úgy adódott, hogy kollégiumba kell hogy éljek. Az lenne a kérdésem, hogy tudnátok-e olyan netcsomagot ajánlani, ahol is korlátlan adatforgalommal rendelkezek? A korlátlant úgy értem, hogy ha az adatforgalmat elértem, NE kapcsolják ki, csak lassítsák be. Az nem számít, ha csak 500MB-t adnak havonta, a két nézőpont csak annyi legyen, hogy ne kapcsolják ki, ha túllépem illetve legyen olcsó. A másik dolog: ne tudom van-e valahol olyan lehetőség, hogy visszamondom a jelenlegi internet előfizetésem és kaphatnék-e valahol olyat, hogy otthon a szülőknek is maradjon net + nekem is legyen koliba usb-n teszem azt? Várom a válaszotokat és remélem jó hírrel szolgáltok :D

2014. aug. 26. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Koliban nincsen internet-elérési lehetőség?
2014. aug. 26. 20:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Tehát akkor mobilinternetet szeretnél?

Ajánlom a Telenor Hipernetet. Ha túlhasználod a csomagba foglalt adatmenyiséget, akkor 128 kbps-re lassítanak amivel még azért használni is lehet valamennyire.

Plusz van lehetőség extrák megrendelésére is, mint a korlátlan böngészés és e-mail-ezés vagy a 100 GB éjszakai adatforgalom: [link]

2014. aug. 26. 21:33
 3/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Úgy gondolom hogy 3000 FT még korrektül elfogadható. Első válaszoló: igen ezen én is meglepődtem, hogy nincsen semmilyen hozzáférés, de a vicces az, hogy elvárják hogy legyen internet, ugyanis legtöbbször majd e-mailen fogjuk kapni a feladatokat...

Most mondjátok hogy nem nevettséges

2014. aug. 27. 00:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi hogy az valamilyen problémát felvet, hogy Vodafonos vagyok?
2014. aug. 27. 00:26
 5/6 P.O.C. ***** válasza:

Miért vetne fel problémát? A mobilnet új elfizetés, új USB stick, és új SIM kártya is lesz hozzá.

Semmi köze a mobiltelefon szolgáltatódnak, hogy te kitől veszed a netet.

2014. aug. 27. 03:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld kezecske, ty a segítséget :D
2014. aug. 27. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!