Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ti mit gondoltok Dancsó Péter...

Ti mit gondoltok Dancsó Péter Ki Mit Tube videójáról?

Figyelt kérdés
szerintem elcseszte az egészet,hogy jelentkezett.Lehetett volna egy normális tehetségkutató,nem úgy,mint az x faktor meg ezek a szarok ami tele van reklámmal,időhúzással meg pénzkicsavarással.Hogy jelentkezett,hozta magával a fan táborát,akik dislikeolják a mezőnyt és persze a kedvencüket agyonlikeolják.Mi a véres pcsömért kell egy ismertnek jelentkezni?Ha nem lett volna ennyire barom,még jó zsűri is lehetett volna belőle.De neeem,el kell rontani a kezdő youtubeosok esélyét,csak ő lehet itt sztár.Hát köszönjük szépen dancsó péter,tőled nem lehet már komolyan venni az egyetlen rendesnek indult tehetségkutatót...

2014. aug. 26. 08:43
1 2 3
 11/22 Molli11 válasza:
Szerintem ő nem tervezett nyerni ezzel. Egyszerűen csak kiparodizálta az olyanokat akik képesek ilyennel jelentkezni és komolyan is gondolják.
2014. aug. 29. 14:56
 12/22 A kérdező kommentje:
erre én is gondoltam,de ki kellett volna azonnal csapni.
2014. aug. 29. 19:57
 13/22 anonim válasza:
36%

Peti nem akarja megnyerni. Ez az egész videó a Ki Mit Tube kiparodizálásáról szólt, de mindenki(tisztelet a kivételnek) komolyan vette.

Nem hívta a 'rajongótáborát', ők jöttek maguktól és 'megvédték' az (egyik) kedvencüket.

Noémit azért dislike-olták(több mint 6ezren:D), mert nem tetszett nekik a véleménye, amiben Dancsót fikázza(akár komolyan mondta, akár csak elviccelte), nem azért, mert Ő 'küldte' őket.

Egyéb kérdés? :)

2014. aug. 29. 20:10
 14/22 anonim válasza:
100%

Nem hinném, hogy Dancsó különösebben rontaná a többiek esélyét. Jó, hogy most toronymagasan vezet, de utána a zsűri dönti el, hogy a 15 legtöbb szavazatot kapott videóból melyik az az x, amit tovább juttat. Na, itt tuti ki fog esni, hisz mindenkinek világos, hogy csak műsort alázni jött.

Másfelől nekem is egyre unszimpatikusabb ezzel a bálványimádó kiskorúhorda rajongótáborával együtt. Főként mivel úgy érzem az utóbbi időben a színvonalával is a közönségéhez alkalmazkodott. Most eleve mi ez a fogyatékos vloggerparódia sorozata? Egyet nem bírtam végignézni.. Miért parodizál beszédhibás, semmitmondó – gondolom én – tinédzsereket? Én pl. ilyen videókat nem nézek, mert nem érdekelnek, nem nekem szólnak, nem értem ő huszonévesen miért érzi ezt "korunk problémájának", amit ki kell kifigurázni? Ez is csak a 10-14 éveseknek vicces.

A másik ez a Mondik Noémis konflikt is olyan borzasztó volt.. mikor láttam a kommenteket, hogy milyen durván rászálltak arra a csajra, holott pont olyan kritikát mondott, ami adott volt egy ilyen trollkodásra. Erre jött a már említett Tomcat is.. Én Dancsó helyében tuti fölszólaltam volna, hogy azért álljanak le, kezeljük helyén a dolgokat, de látom, hogy fb oldalán is csak viszi tovább a "poént". Túl gyermekded lett.. azért korábban emelkedettebb humort képviselt.

2014. aug. 29. 21:36
 15/22 A kérdező kommentje:
Jahh,azt hittem ugyanolyan mint a retek klubbos műsorokban a szavazási rendszer,de akkor értem.Dancsónak régóta esik a színvonala,én speciel a régi videóit,ami még "videómánia" volt,bírtam,az ilyen filmkritikákat.De ahogy fejébe szállt a híresség vagy nem is tudom,elromlott a műsor.Pl. Kis Vukkon olyan jót rötyögtem,de a "szakszerűen"eken nem tudok fogást találni.
2014. aug. 30. 08:56
 16/22 anonim válasza:
100%
Mélységesen egyetértek. Ezt a vlog paródiát és szakszerűen sorozatot egyáltalán nem tartom humorosnak.. Azért sajnálom, a régebbiek nekem is sok vidám pillanatot szereztek.
2014. aug. 30. 18:57
 17/22 anonim válasza:
Marci ( FanMAdemaker) csinált erről egy videót,elmondja, hogy a szervezők MEGKÉRIK népszerű magyar youtubeosokat, hogy jelentkezzenek!!! gondolom ajánlanak nekik pénzt, vagy ilyesmi, nem tudom... :/ de akkor őt is megkérték valsz...
2014. szept. 1. 13:58
 18/22 anonim ***** válasza:
Felkértek minden számottevő youtube-ost, hogy csináljanak oda videót. Ez a szerencsétlen húzás a "verseny" szervezőit, kitalálóit minősíti. De Petinek is lehetett volna annyi esze, hogy látja ezt előre, de úgy látszik nincs neki annyi. Ha a zsűri dönt is, akkor is kiszorított egy tehetséges ismeretlen embert abból a 15-ből, ezzel az odakent vacakkal.
2014. szept. 3. 11:32
 19/22 anonim válasza:
10%

Csípem a Dancsót és az én véleményem:

Amiért jó az a videó: Mert ez a Peti humor, és ha most az a videója amivel nevezett nem is olyan nagy meló attól függetlenül meglehet nézni a munkáját és van ott olyan ami több napot vesz igénybe.

Amiért nem tetszik: Mert most legyünk őszinték.Ha ilyen youtube sztárok is indulnak rajta akkor nyílván az ő munkájukra hamarabb rákeresünk vagy csak arra keresünk rá és ezáltal az átlag videósok a háttérbe szorulnak.

Aki meg fikázza a Dancsót az tényleg mutasson már fel valamit amivel hozzájárul pozitívan a magyar youtube (youtbob) csoporthoz a videóival vagy bármijével...

2014. szept. 11. 12:37
 20/22 anonim ***** válasza:

\O/

Csak akkor fikázhatom a Dancsót, ha hozzájárulok a magyar youtbob-hoz a "bármijémmel"? :D Én a fogyasztó vagyok ßasszameg! Pont, hogy bármikor fikázhatom, ha nem tetszik, mert nekem gyártja a videókat. Ez olyan mint amikor bemész a moziba és, ha nem tetszik egy film, akkor elmondod róla a véleményed... Persze mondhatnád, hogy itt nem fizetek, de ez nem így van. Az időmmel fizetek, a nézettségemmel és így D. Péter zsebébe csusszanó 300 K-hoz/hó én is hozzá járulok, többek között. Ha nekem nincs beleszólásom, vagy véleménynyilvánítási jogom, akkor bezony semmi értelme annak, hogy feltölti a videókat youtebobra és semmi keresnivalója az interneten!

2014. szept. 11. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!