Facebookon nem lehet azt beállítani hogy ha valaki fellép chatre akkor jelezze nekem úgy hogy ne kelljen mindig azt néznem?
Figyelt kérdés
2014. aug. 24. 20:53
1/5 anonim válasza:
értesítést nem küld, annyit tudsz megcsinálni hogy megnyitod és leteszed minire, aztán ha felmegy akkor lent a neve mellett lesz egy zöld pötty
2/5 A kérdező kommentje:
Kár. Azért köszi :)
2014. aug. 26. 00:07
3/5 Seres Timon válasza:
Van egy fb-os chat gépre ami kijelzi neked, hogy feljön... valaki, az a baj, az össze ismerősöd írja, hogy fel jön avagy lemegy :/ Ezt Facebook Chat 3 néven találod meg. Nekem chat-re nem megy, de legalább írja, hogy feljött valaki, mindezt hanggal követi és felugrik oldalt egy panel a képével, nevével. Ám telefonra van egy, GoChat! néven futó alkalmazás, abba te teszed be az ismerőseidet... "favorit" listába és ezt beállíthatod, hogy legyen hangja, rezegjen, vagy csak értesítést kapj róla az "értesítő sávon". Remélem tudtam segíteni! :)
4/5 A kérdező kommentje:
De jó. Köszi szépen nagyon sokat segítettél:)
2014. szept. 3. 17:12
5/5 Seres Timon válasza:
Igazán nincs mit, örülök, hogy segíthettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!