Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan tölthetek le teljes...

Honnan tölthetek le teljes Budapest térképet egyetlen hatalmas képfile-ban?

Figyelt kérdés
Elvárás: összes utca neve, összes tömegközl és biciklis út jelölve, és friss legyen (legalább 13-as)
2014. aug. 24. 20:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Bemégy egy rendes benzinkúthoz és kérsz egy térképet.
2014. aug. 24. 20:24
 2/8 A kérdező kommentje:
na ne. nem a középkorban vagyunk.
2014. aug. 24. 20:31
 3/8 anonim ***** válasza:
pedig én is csak ezt tudom mondani, aztán szépen hazaviszed majd be szkenneled és a beolvasott képeket szépen egymás mellé szerkeszted és elmented... vagy vannak ilyen offline térkép programok, keresel egy olyat és ha az tud olyat akkor azzal ki tudod menteni képformátumba
2014. aug. 24. 20:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Pedig nincs olyan képfájl, ami a profi térképek minőségével vetekszik - de ha lenne is, több részre kéne darabolni vagy többszáz megabyteot megenne a népszerűbb formátumokban (gyakorlatilag böngészhetetlen lenne). Esetleg GPS térkép és hozzávaló program.
2014. aug. 24. 20:47
 5/8 A kérdező kommentje:

így van!

London, Berlin, Párizs térképen érdekes módon van ilyen. És igen, tömörített 16 színes TIFF-ben is többszáz MB.

És akkor mi van? Elég egy szekvenciális reader hozzá, ami mindig csak adott szeletet tölt be-és láss csodát a mezei mobilom az 512 MB ram-mal is tudja kezelni böngészni.

ld pl

[link]

öbbszáz megabyteot megenne a népszerűbb formátumokban

2014. aug. 24. 21:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Van ilyen kép Bp.-ről is.

Én már, szedtem le egy ilyent, utána a google mapsot használom inkább.

Ha tudsz várni, ezen a héten, előrekeresem neked.

2014. aug. 24. 22:18
 7/8 coopper ***** válasza:

Szia.

Ha a Goggle Maps (vagy MSN maps, YAHO0O maps vagy OPENStreet maps) megfelel a célra (bár bicikli utakat nem biztos vannak rajta) akkor a gmapmarker nevezetű programmal készithetsz belőle olyan képet amekkorát szeretnél. Gmapsmarker progi : [link]

Budapest Gmaps Zoom : 14 (a 22-ből) 8 861 784 bytes - 4864x3072 pixel : [link]

Sok sikert.

Üdv.

2014. aug. 24. 22:23
 8/8 A kérdező kommentje:

azt megköszönném.

gmaps jó, OSM pontatlan.

Van ilyen kép Bp.-ről is.

Én már, szedtem le egy ilyent, utána a google mapsot használom inkább.

Ha tudsz várni, ezen a héten, előrekeresem neked.

2014. aug. 25. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!