Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » MSN-en, kinek kell, mikor...

MSN-en, kinek kell, mikor szoktak ráírni valakire, az írjon előbb, aki belépéskor meglát valakit, vagy annak kell előbb írnia, aki már bent volt, de meglátta, hogy valaki belépett?

Figyelt kérdés
Van erre egyáltalán valami általánosan bevett szabály?
2010. jan. 15. 22:30
 1/4 czibles ***** válasza:

sose figyelem, hogy ki mikor lép be, ha kell valaki megnézem, hogy fenn van-e, ha fenn van ráírok..

amúgy meg aki gyorsabb az ír rá a másikra elöbb...

2010. jan. 15. 22:35
 2/4 anonim ***** válasza:
általában én írok rá ha már fönnvan msn-en az az illető akivel beszélni szeretnék:D persze akkoris ha látom hogy az az illető bejelentkezik szóval hát...
2010. jan. 15. 22:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Szabály? Nem, nincs erre semmi "így kell", "úgy kell".

Szerintem is az kezdeményez, aki gyorsabb.

[Én pl. Elérhetőként nem kezdek el cseverészni mind az összes Elérhetővel, és ezért folyton szidnak, nem értem, miért. Aki akar valamit, ír és ennyi.]

2010. jan. 15. 22:38
 4/4 anonim válasza:
Én általában mikor belépek, írok azoknak akikkel szeretnék beszélgetni. Ha valaki belép és szeretnék vele beszélni akkor ráírok. A többiek meg írnak ha akarnak.
2010. febr. 21. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!