Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Jelszóváltoztatás. Felhasználó...

Jelszóváltoztatás. Felhasználói segédlet (facebook)?

Figyelt kérdés

Pár órája változtattam meg a jelszavam a facebookon, és kaptam egy üzenetet a Felhasználói Segédlettől:

Hi!

Az elmúlt 24 órában adatbázisunkban változások léptek érvénybe a biztonsági előírásokat illetően.(#1143) Így ellenőriznünk kell kiléted. Kérjük erre a levélre reagálva válaszban küld el:

-A bejelentkezésedhez szükséges adataidat (e-mail cím/jelszó)

-A profilodhoz tartozó URL címet vagy Profil ID-t.

Amennyiben nem teszel eleget a kérésünknek az elkövetkezendő 24 órában, profilod felfüggesztésre kerül.

Nekünk sokat számít a biztonság így az adataid nem kerülnek harmadik félhez és leveled megsemmísitésre kerül.//

Köszönettel a Facebook csapata!

Ezt valóban a facebook küldte, vagy esetleg valaki így próbálja meg megszerezni a jelszavamat?

#jelszó #Facebook #felhasználói segédlet
2014. aug. 22. 20:44
 1/1 anonim ***** válasza:

A facebook, a google, vagy bármilyen más egyéb szolgáltató/weboldal/stb. SOHA SEMMILYEN ESETBEN nem kérik a jelszavadat.

Szerintem ezzel válaszoltam.

2014. aug. 22. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!