Nem tölt be egyes oldalakat teljesen, a képeket hibásan tölti be, mi lehet a baj?
Bizonyos oldalak részét (érkezett válaszok, beérkezett üzenetek, képekkel kapcsolatos aktivitás) nem tölti be a böngészőm (egyik sem). A videókat sem, illetve rendkívül lassan, akadozva. További probléma, hogy sok képet hibásan tölt be. Teljesen kockásak, szét vannak esve és a színük is eltér bizonyos részeinél.
Eleinte azt hittem, hogy a vihar az oka, de kezdem úgy érezni, hogy más lehet a gond.
Úgy volt, hogy távollétembe újrarakták a gépemet, és elvileg nem tettek vírusirtót, viszont az Avast! rajta volt (ami szerintem a legtrágyább "vírusirtónak" csúfolt program). Többször futtattam teljes víruskeresést, de nem hozott semmi eredményt. Mit tudnék tenni, mi lehet a probléma?
Emellett, tudnátok a ESET Smart Securityn és az AVIRA-n kívül (ezeket nem engedi telepíteni) más vírusirtót, ami használható?
Elég fontos projekten dolgozunk, egyszerűen nem tudunk haladni, nagyon ideges vagyok emiatt.
A vírusirtó sokszor nem találja meg azt, ami a hibát okozza. Az Avast-ról pedig azonos véleményen vagyunk.
Törölj a böngészőből gyorsítótárat és sütiket, utána futtass egy kémprogram irtót, pl. HitmanPro, és az kiszed minden oda nem illő dolgot a gépről.
Vírusirtóból én egyébként a Microsoft Security Essential-t használom. Bár ha kicsit odafigyelünk, hogy mit telepítünk a gépre, és hova mászkálunk, és időnként a gépet is karbantartjuk, akkor a vírusirtó is felesleges.
Nos próbálom letölteni a HitmanProt-, de az a probléma, hogy telepítésnél kiírja, hogy nem Win32 alkalmazás (ezelőtt ilyet soha nem kaptam). Utána néztem, mi ez, de annyit találtam, hogy ezzel kapcsolatba valamit nagyon törölni akartak.
Most hogyan tovább?
Telepítésnél ezt is kihozza:
"A Windows nem tuzdja ellenőrizni ezen fájl digitális aláírását. Egy nemrég bekövetkezett hardver- vagy szoftverváltozás telepíthette a fájlt, amelynek aláírása nem megfelelő vagy sérült. Előfordulhat az is, hogy egy ismeretlen forrásból származó rosszindulatú szoftver végezte a telepítést."
Én komolyan mondom, nem értem, hogy egy pár óra alatt, egyikről a másikra hogy mehetett ez a vacak így tönkre... Újratelepítés segíthet (ezennel már a negyedik az elmúlt 2 hétben... régebben is törték fel a gépem, fogalmam sincs, van-e köze ehhez az egészhez).
Ezt a hitmanpro-t próbáld, ezt nem kell telepíteni, csak lefuttatni: [link]
Bár a te esetedben már nem tudom mi van :D A dátum nincs véletlenül elállítódva a gépen?
Mert ez a Win32 hiba a digitális aláírás részen szokott előjönni, ami lehet tényleg olyan probléma, vagy vírus. De ha el van állítódva az idő, akkor az aláírás se lesz jó, és ez is okozhat hibát.
De lehet jobban járnál egy újratelepítéssel. És mindig figyelj oda, hogy miket telepítesz/milyen oldalakon mászkálsz! :)
Elvileg már Spyware is van a gépemen (amin meg sem lepődöm). Próbáltam letölteni az általatok már leírt programokat és mást is, amit ismerősök ajánlottak, egytől egyik sérülten tölt le mindent, telepítésképtelen az összes, még a Spyware Terminatorra is egy rakat hibát ír ki.
Muszáj lesz újra telepítenem és minden lehetséges programot leszedni amíg még csak lehet, mert ez már kegyetlen.
Számítógép. Újra telepítettem a mai nap folyamán, pár vírusirtót és általatok (is) javasolt programot feltettem, minden megjavult, beleértve a képek betöltését is. Tudtam, hogy nem a videó kártyával lehet a gond, hisz tudtam játszani a gépen problémamentesen és régebben már volt csapnivaló vidikártyám ezelőtt. Más megoldásom sajnos nem volt, mert minden fájlt úgy töltött le, hogy használhatatlan volt.
Köszönöm az eddigi segítséget mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!