Honnan tudom, hogy milyen internetszolgáltatások érhetők el a lakhelyemen? + Milyen netet ajánlotok? Lent kifejtem
Szeptembertől panelházban fogok lakni Pesten a belvárosban. Jelenlegi sávszélességem amit itthon használok: 5/1 Mbps.
Ennél több nem nagyon kell.
Laptopomon, illetve a telefonomon is szeretnék egyaránt netezni.
Ha nem lenne túl nagy kérés, akkor segítenétek nekem?
18/L
Írj esetleg kerületet is, és akkor talán lesz itt olyan, aki meg tudja mi érhető el arrafelé.
Vagy lehet google-zni is az alapján...
(Ugyanis Budapesten sem egységes a szolgáltatás.)
Köszönöm a válaszokat.
Az V. keruletben fogok lakni.
Találtam ezt az oldalt:
Itt elvileg az utca beírásával kidobja, hogy milyen szolgáltatás érhető el.
Akkor így újra felteszem a kérdést, hogyha telefonon és laptopon is használni akarom a netet, akkor melyik tanácsos? ADSL, kábel, mobil 3G, Wireless?
Mindenképpen ADSL-t vagy kábelt válassz.
Szerintem a kábel lenne a legjobb, de az ár/érték arány alapján válassz.
Tehát nézd meg, hogy a két típusból mennyiért van 5/1 Mbps körüli ajánlat. És az olcsóbbikat válaszd.
De ha kiválogatod azokat, és ide kiírsz egy pár elemű listát, akkor segítek választani.
Egyébként: 3G = mobilinternet (drága, és általában forgalmi korlát van rajta), Wireless = ez szerintem műholdas (az pedig nagyon lassú, főleg borús időben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!