Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Belassult a torrent mint tegyek?

Belassult a torrent mint tegyek?

Figyelt kérdés

Nemrég totál belassult a torrentem.Verzió:utorrent 3.3..több verziót is kipróbáltam.

Mindennél lassú seeder van elég eddig minden jól ment de pár napja belassúlt sima letöltés firefoxon vagy chormen 500-600kb/s vel tölt torrent pedig 1-25kb/s közt mozog mi lehet a baj?

2014. aug. 20. 21:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Esetleg nem a neted?
2014. aug. 20. 21:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Az a legnagyobb baj, hogy lopsz.
2014. aug. 20. 21:24
 3/8 anonim ***** válasza:

A torrent nem feltétlenül 'lopás',bár főképp az.

Vannak nem illegális torrent fájlok is,valamint jó pár program és játék letölthető torrentként is :)

2014. aug. 20. 21:31
 4/8 A kérdező kommentje:
1.válaszoló nem a nettel van baj mert a sima letöltéssel minden rendben van csak a torrent lassú.A többiek meg miért nem jelentenek akkor fel lopásért?érdekesebb irkálni hogy lopok?
2014. aug. 20. 21:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem minden illegális, ami torrenten keresztül zajlik. De "Mindennél lassú", felteszem nem 4-5 Linux ISO-t tölt egyszerre, napok óta.
2014. aug. 20. 21:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Jobb lenne, ha fognák a géped és elvinnék? Inkább próbálom felhívni a figyelmed, hogy nem helyes amit csinálsz.
2014. aug. 20. 21:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia, több minden okozhat ilyen problémát.

Első körben megnézném a vírusírtódat, másodkörben, cseréltél e mostanában router-t. Harmadkörben, ha újratelepíted a uTorrentet érdemes beállítani, hogy több szálon fusson a dolog, ha ezek nem segítenek, érdemes szolgáltatónál érdeklődni, esetleges NAT-olás bevan kapcsolva. Mostanában menő dolog mert fogynak az ip-címek...

2014. aug. 20. 21:36
 8/8 A kérdező kommentje:
hát megpróbáltam mindent mégis ugyan az.még a feltöltés és gyorsabban megy mint a le..
2014. aug. 20. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!