Mobil internettel mi a tapasztalatotok?
Nekem évekig volt Vodafone-os mobilnetem. A kábeles netekhez képest csiga volt, de nem volt annyira élvezhetetlen. Néha dobott csak le, néha nem akart csatlakozni, de ezen kívül a feladatát ellátta.
Mobilinternetet tényleg csak arra az alkalmakra érdemes venni, amikor nem vagy kábeles net közelében.
Szolgáltatónak én a Vodafone-t ajánlom, nem volt velük probléma. Ellenben a Telenortól óva intelek, nagyon furcsa hozzáállással kezelik a panaszokat.
Nekem itt vidéken Vodafone MobilNet L van. 12 GB nappali és 100 GB éjszakai - 00.00-06.00 - adatforgalommal. Havi 5.000 és jó sebességgel jön. Ha lekettyen a nappali akkor nappalra lekorlátoz 128 kbit-re de böngészni az is elég. Ilyenkor éjszaka töltök le, mert éjféltől újra felgyorsul - persze csak a 100 GB eléréséig -
Többet is próbáltam már, de ez eddig a legtökéletesebb sebesség, ár, adatmennyiség szempontjából.
> És ezekre hol lehet előfizetni
A szolgáltató üzleteiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!