Blogot szeretnék csinálni. Lehet?
Most leszek 8.-os. Mindig érdekelt a szépségápolás, és a tanácsadás, legfőképp a korombelieknek. Szeretnék belefogni egy blogba, csak nem tudom, hogy. Lenne pár kérdésem:
-Szerintetek megéri kipróbálni?
-Nem vennének komolyan az emberek, ha látnák a koromat?
-Egyenlőre nem szeretném, hogyha az ismerőseim tudnák, hogy blogolok, viszont így hogy reklámozzam? Magától nem kerülnek rá az olvasók, ha nincs reklámozva, nemde?
-Mivel olyat akarok, hogy kérdésekre válaszolok, így képzeltem el: A leírásban, illetve még most egy cikkben megadok egy e-mai címet, amire kérdezhetnek, és hogyha érdekes a kérdés -kezdetben az összeset- bőven kifejtem egy cikkben, és adok rá tanácsokat. Ez mennyire jó megoldás? Bármilyen segítséget, ajánlatot szívesen kapnék.
-Milyen oldallal lehetne a legjobban megcsinálni, hogy szép is legyen, meg egyszerű is, és persze ingyenes?
Köszönöm előre is a válaszokat. :)
-Szerintetek megéri kipróbálni?
-Nem
-Nem vennének komolyan az emberek, ha látnák a koromat?
-Nem
-Egyenlőre nem szeretném, hogyha az ismerőseim tudnák, hogy blogolok, viszont így hogy reklámozzam? Magától nem kerülnek rá az olvasók, ha nincs reklámozva, nemde?
-Így van
-Mivel olyat akarok, hogy kérdésekre válaszolok, így képzeltem el: A leírásban, illetve még most egy cikkben megadok egy e-mai címet, amire kérdezhetnek, és hogyha érdekes a kérdés -kezdetben az összeset- bőven kifejtem egy cikkben, és adok rá tanácsokat. Ez mennyire jó megoldás?
-Semennyire
Bármilyen segítséget, ajánlatot szívesen kapnék.
-Milyen oldallal lehetne a legjobban megcsinálni, hogy szép is legyen, meg egyszerű is, és persze ingyenes?
-Meg kell tanulni a weboldalszerkesztést.
attól függ, mit szeretnél, vagy mi célból.
mostanában ugye mekkora divat már neten népszerűnek lenni.
most ha te is egy 20. feltörekvő ember vagy, aki igazából nem rendelkezik kitartással, csak simán látja, hogy másnak ez hogy bejött, akkor el kell keserítselek, te nem leszel népszerű, hiszen már ez egy eléggé telített dolog...és ebből következik az, hogy csinálod 2 hétig, látod, hogy 3 emberen kívül más nem foglalkozik vele, és abbahagyod.
ha a saját kedvtelésednek akarod csinálni, és akár 3 embernek is szivesen blogolsz hosszútávon, akkor belekezdhetsz, de szerintem nem erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!