Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Németországban a ncore webolda...

Németországban a ncore weboldalát nézni szabad ugye, csak letölteni róla nem? Ha valamit szeretnék róla, azt postán dvd-n küldenék ki. Biztonságos ez így?

Figyelt kérdés
Németeknél ugyebár durván büntetik a letöltéseket.
2014. aug. 17. 10:52
 1/9 anonim ***** válasza:
A német fizetés mellett is inkább lopsz?
2014. aug. 17. 10:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Diákként megyek ki, nincs semmi német fizetés..
2014. aug. 17. 11:00
 3/9 P.O.C. ***** válasza:
100%

Változó. Haverom egy korábbi szálláshelyén évekig nCore -ozot. Semmi baja nem lett belőle. Viszont a szomszéd házban, valaki a youtube -ról töltött le MP3 -at, €1000 büntetést kapott.

Most munkahelyet váltott, Hamburghoz közeli kis faluba lakik. Hallotta az elődeitől, hogy itt már sok magyart, szlovákot és románt büntettek meg illegális letöltések miatt. Így most ő se meri csinálni. Ha hazajön leszedni ami kell, és külső vinyón kiviszi.

Szóval nem tudhatod előre, hol és milyen ellenőrzések vannak.

2014. aug. 17. 11:06
 4/9 P.O.C. ***** válasza:
100%
Ami a honlap nézegetést illeti, szerintem azzal nem követsz el bűntényt. Ha biztosra akarsz menni használj proxy -t vagy VPN -en keresztül netezz egy hazai géppel.
2014. aug. 17. 11:08
 5/9 anonim ***** válasza:
4#: A VPN-en keresztül torrentezhet is, csak a hazai feltöltési sebesség miatt nem lesz egy nagy élmény.
2014. aug. 17. 11:23
 6/9 anonim válasza:
55%
meg is érdemli a büntetést,aki letölt bármit is...komolyan annyi pénzük van az embereknek,diákoknak cigire,italra,koncertra,bulira..csajozni...egy szaros zenét meg faszari kiadni 0.99 euró Itunes-on,vagy mégjobb veszel egy tagságot Emusic-on 20euró és legalább 100zenét tölthetsz le,a legújabb kiadásoktöol kezdve a legrégebbiekig.Én sose díjaztam az NCore és társait.Én még magyaron is vettem annó zenét,játékot,Filmet...vagy ha csóró voltam 6ezret kiadni egy VSH kaziért,akkor elmentem a tékába,és kivettem 4-500FTért.....Nem haltam bele elvégre.
2014. aug. 17. 14:15
 7/9 P.O.C. ***** válasza:
#6: Akkor te egy igazi hős vagy! :D
2014. aug. 17. 14:38
 8/9 A kérdező kommentje:

Akkor azt mondd meg hogy honnan nézzek amerikai sorozatokat és vagy bármiféle filmet odakint magyar nyelven. Sorozatoknál nem is a magyar nyelv, de egyátalán a nézhetőség, honnan?

Zene engem spec pont nem érdekel, van sok eredetin is (ami letöltött az is általában megvan eredeti CD-n, letölteni az mp3 lejátszó miatt töltöttem le), játszani meg nem játszom gépen.

Videotékák már jó 10 éve nem léteznek. Ha lenne olyan hogy bármilyen filmet és bármilyen sorozatot meg tudok nézni havidíjas korrekt áron (20-30euro havidíj korlátlanul) bárhonnan, bármilyen nyelven amire leszinkronizálták addig, akkor áttérnék arra.

2014. aug. 17. 16:36
 9/9 anonim válasza:
13 eve elek Nemetorszagban, Terabyteokat mozgatok meg havi szinten, kutya se szolt meg hozzam
2014. aug. 26. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!