Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Megérné váltani?

Megérné váltani?

Figyelt kérdés
azon godolkodom mivel,hogy vettem egy normális telefont már előfizetek egy mobilnetre és a dsl wlan-os net előfizetését megszüntetem és akkor csak a mobilnet lenne.csak fb-re kellene még esetleg 1-2 oldalt megnézni
2014. aug. 16. 20:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon nem érné meg.
2014. aug. 16. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

DSL WLan korlátlan, azaz nincs havi limit ami után belassítanak.

Habár ahol van 3G+ -os szolgáltatások ott igen csak eltud maradni sebesség terén.

Csak böngészésre, egy 2-3GB -os adatlimites mobil előfizetés is elegednő lehet.

DE! ne feled, ha eléred a havi limitet, pl. youtube videózással, akkor úgy belassul hogy az szinte használhatatlan lesz.

Szinte, mert 1-2 mobil oldalt azért még lehet vele böngészni.

2014. aug. 16. 21:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól függ melyik szolgáltatónál vagy, s milyen feltételek vonatkoznak az előfizetésedre. Telenor ma talán a legnormálisabb ezen a szinten, nekik van külön otthoni mobilnete, azzal talán kilehet már váltani egy DSL vonalat is. A többi konstrukció egyenlőre felejtős, hacsak nem használod elég óvatosan.
2014. aug. 16. 21:04
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat.nem váltok akkor.az en is tudom hogy baromira belassul a mobilnet ha elfogy az adatmennyiség amire elő van fizetve,van már benne tapasztalatom.csak megfordult a fejembe hogy átváltok mert a mobilnetet eltudom érni akárhol a wifit pedig nem.mégegyszer köszi.mindenkinek zöld kéz megy :)
2014. aug. 16. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!