Valami megmondaná nekem, aki jártas az ebay-en, hogy mennyibe kerülnek ezek a táskák?
Iskolatáskának vennék egyet, de nem tudom használni még az oldalt. Arra lennék kíváncsi , hogy összvissz mennyibe kerülnek postakőltséggel vagy vámmal együtt? És hogy mekkora a méretük( mondjuk mind elég nagynak tűnik, ami fontos,mert rengeteg cuccom van)?
Mindegyik eladó 98% feletti értékelést kapott, remélem minden simán megy majd. Előre is köszönöm a válaszokat!
Itt vannak a linkek:
Az utolsó linknél a 4 képen lévő táska kell.
37.59 dollár.
Annyit kell tenned,hogy nyitsz egy új google ablakot,és beírod :
"37.59 dollars in forints"
így a legfrissebb árfolyamnak megfelelően kiadja az árát forintban. Ami így 8 813 + egy fél forint. :)
Mind a 4 táska ára érdekelne, csak írtam,hogy az utolsónál melyiket kell nézni. Tudom hogy át lehetne váltani, de olvastam, hogy lehet vám rajta,meg egyéb költségek és én nem értem teljesen az oldalt, vki leírhátná a konkrét végösszeget mind a 4-nél.
Az utolsónál azt se értem, hogy azt írja, hogy x ártól-x árig van,és több fajta táska van a képen..és nemtudom,hogy melyik ár vonatkozik a 4. képen lévő táskára.
Szia!
A vámmal kapcsolatban volt már kérdés. Itt olvasd el:
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__adozas-kon..
Az utolsónál válaszd ki a leugró ablakból, hogy -
Types: #2 stripe handbag
Colors: stripe
Akkor megjelenik a 4. táska képe és az ár is. Nekem pl. ott van egyből Forintban is, de nem tudom, mitől függ, hogy kiírja-e egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!