Mateusz1997 kérdése:
Miért nem jó a routerem?
Figyelt kérdés
T-homos netem. Hozzá egy D-linkes modemem. Amikor bekapcsolom a gépet mindig meg kell ugye nyomnom azt asztalon lévő ikont , és csatlakoznom kell. Vettem egy Wifit. Addig jó ,hogy beállítok mindent a wifi nevét, lekódolom stb. Minden jó is , de se gépemen, se a telómon nincs net. Pedig a wifi megtalálható valamint a gép is kiírja, hogy helyi kapcsolat csatlakoztatva, viszont se a gépen se a telón net nincs, van jel csak nem ossza meg. Valaki segítsen aki ért hozzá pls.2014. aug. 16. 10:15
2/4 anonim válasza:
Ahogy az előttem lévő linkelte, a routeren kell beállítani a PPPoE kapcsolatot.
A felhasználónevet, és jelszót hozzá a T-Home szerződésben találod meg.
Innentől a router fogja kezelni a nettkapcsolatot, tehát nem neked kell "nyomnod azt asztalon lévő ikont".
3/4 A kérdező kommentje:
De basszus úgy megcsínáltam mind az első ahogy belinkelte és nem akarja osztani a jelet 😔 pedig mindent mutat csak nem nincs.
2014. aug. 16. 11:09
4/4 A kérdező kommentje:
És az nem baj ha a gépen meg Xp-van?
2014. aug. 16. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!