Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki segítse! Már rég...

Masudviki kérdése:

Valaki segítse! Már rég letöltöttem a telefonomra a simset (freeplay). Hogy kell ezen munkába menni meg ilyenek?

Figyelt kérdés
Nem értem. Nem tudok jól angolul. És ugye feladatokat mondanak amiket egyáltalán nem értek hogy kell megcsinálnu:DD A másik hallottam hogy az "emberek" munkába járnak. És hogy? Hova kell menni? Én nem tudok sehova se menni. Azt a cupcake dolgot se értem...:((

2014. aug. 14. 00:23
 1/1 anonim válasza:

Hát ha nem tudsz olyan jól angolul akkor nehéz lesz vele játszani. Én nagyjából tudok angolul (az alapokat ismerem)de néha még nekem is gondot okoznak a feladatok.

A "cupcake dolog" pedig a kis ikonok ( ami az éhséget, a fáradtságot... meg ezeket jelzi) felett lévő kis muffin ha rákattintasz akkor az adott sim inspirálva lesz vagyis csillogni fog.

Dolgozni úgy tudsz hogy először építesz egy munkahelyet ( de attól függ hogy hányas szintű vagy, mert azthiszem valamelyik szinten van egy olyan feladat hogy " build a workplace"),ha kész van akkor a jobb alsó sarokban ráklikkelsz a szürke kis téglalapra. Felugrik egy ablak aminél ott a simed képe meg a neve és jobb oldalt van egy táska ikon amire ha rákattintasz kihozza a munka lehetőségeket ott elfogadod a munkát az "accept this job"-al.

Ha dolgozni szeretnéd küldeni a simjeid akkor ugyanitt a careers & education menübe a felkiáltó jeles táskára kattintasz.

Sok sikert a feladatokkal. :)

2014. okt. 25. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!