Valaki segítse! Már rég letöltöttem a telefonomra a simset (freeplay). Hogy kell ezen munkába menni meg ilyenek?
Hát ha nem tudsz olyan jól angolul akkor nehéz lesz vele játszani. Én nagyjából tudok angolul (az alapokat ismerem)de néha még nekem is gondot okoznak a feladatok.
A "cupcake dolog" pedig a kis ikonok ( ami az éhséget, a fáradtságot... meg ezeket jelzi) felett lévő kis muffin ha rákattintasz akkor az adott sim inspirálva lesz vagyis csillogni fog.
Dolgozni úgy tudsz hogy először építesz egy munkahelyet ( de attól függ hogy hányas szintű vagy, mert azthiszem valamelyik szinten van egy olyan feladat hogy " build a workplace"),ha kész van akkor a jobb alsó sarokban ráklikkelsz a szürke kis téglalapra. Felugrik egy ablak aminél ott a simed képe meg a neve és jobb oldalt van egy táska ikon amire ha rákattintasz kihozza a munka lehetőségeket ott elfogadod a munkát az "accept this job"-al.
Ha dolgozni szeretnéd küldeni a simjeid akkor ugyanitt a careers & education menübe a felkiáltó jeles táskára kattintasz.
Sok sikert a feladatokkal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!