Miért kapcsol ki a Wifi, ha lehajtom a Laptop fedelét?
Vettem egy HP laptopot (Teljesen új) és HDMI kábellal használom egy LED monitorral. A probléma az hogy ha lehajtom a Laptop fedelét Ledob a Wifiről :S
Miért lehet ez?
Néztem már az eszközkezelőben beállításokat, de semmi.
Energiatakarékos módon is állítottam és ugyan ezt produkálja :/
Valaki valami ötlet?
Igen néztem, és beállítottam hogy ne kapcsolja ki!!!
A BIOSban semmiféle Wifi vagy LAN beállítást nem látok :S
Valami más ötlet?
HP 250 G2 a típusa!
Én Torrentnél veszem észre, 1.6 Mb-ról elkezd csökkenni 200kb-okkal majd teljesen leáll :S
Kutattam a neten, magyar oldalakon meg sem próbáltam, külföldi oldalakon találtam bejegyzést a hibáról, ha linkelném, biztosan magadra ismernél. Úgy látom ez egyéni probléma lesz. A kezelési útmutató sem írja, hogy fedél lehajtásával kikapcsol a wifi.
Amikor lecsukod a fedelet csökken a wifi jelerőssége? Erre az egyre tudok gondolni, mivel a fedélben vannak a wifi antennák, lehajtva már lehet nem veszi annyira jól a router jelét. Egyet tudok tanácsolni, ez nem olyan drága. 2-3 ezer forintért lehet kapni TP-Link USB-s wifi vevőt, ezzel talán megoldódik a probléma.
Heló megint!
Köszönöm szépen a rám szánt idődet, eszembe sem volt az USB-s Wifi :) Lehet beruházok egyre akkor ha tényleg nem nagy összeg :)
Tényleg köszönöm szépen!
Szép Napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!