Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért kapcsol ki a Wifi, ha...

Miért kapcsol ki a Wifi, ha lehajtom a Laptop fedelét?

Figyelt kérdés

Vettem egy HP laptopot (Teljesen új) és HDMI kábellal használom egy LED monitorral. A probléma az hogy ha lehajtom a Laptop fedelét Ledob a Wifiről :S

Miért lehet ez?

Néztem már az eszközkezelőben beállításokat, de semmi.

Energiatakarékos módon is állítottam és ugyan ezt produkálja :/

Valaki valami ötlet?

2014. aug. 13. 21:09
 1/7 anonim ***** válasza:
A laptop fedelében vannak a wifi-hez szükséges antennák (kábel) elvezetve. Ehhez lehet köze. Esetleg a BIOS/UEFI-ben van erre vonatkozó beállítás.
2014. aug. 13. 22:09
 2/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
Az Eszközkezelőben azt nézted, hogy ki legyen kapcsolva, hogy a Windows kikapcsolhatja az eszközt, hogy energiát takarítson meg?
2014. aug. 13. 22:29
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen néztem, és beállítottam hogy ne kapcsolja ki!!!

A BIOSban semmiféle Wifi vagy LAN beállítást nem látok :S

Valami más ötlet?

2014. aug. 14. 14:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi a laptop pontod típusa? Most kipróbáltam, ha a saját HP laptopom fedelét lehatjom, közben Youtube-on megnyitok egy videót, a lejátszás megy, a routeren is villognak a ledek, hogy forgalom van. Nálam aktív marad a wifi.
2014. aug. 14. 14:47
 5/7 A kérdező kommentje:

HP 250 G2 a típusa!

Én Torrentnél veszem észre, 1.6 Mb-ról elkezd csökkenni 200kb-okkal majd teljesen leáll :S

2014. aug. 15. 07:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Kutattam a neten, magyar oldalakon meg sem próbáltam, külföldi oldalakon találtam bejegyzést a hibáról, ha linkelném, biztosan magadra ismernél. Úgy látom ez egyéni probléma lesz. A kezelési útmutató sem írja, hogy fedél lehajtásával kikapcsol a wifi.

Amikor lecsukod a fedelet csökken a wifi jelerőssége? Erre az egyre tudok gondolni, mivel a fedélben vannak a wifi antennák, lehajtva már lehet nem veszi annyira jól a router jelét. Egyet tudok tanácsolni, ez nem olyan drága. 2-3 ezer forintért lehet kapni TP-Link USB-s wifi vevőt, ezzel talán megoldódik a probléma.

2014. aug. 15. 14:17
 7/7 A kérdező kommentje:

Heló megint!

Köszönöm szépen a rám szánt idődet, eszembe sem volt az USB-s Wifi :) Lehet beruházok egyre akkor ha tényleg nem nagy összeg :)

Tényleg köszönöm szépen!

Szép Napot! :)

2014. aug. 16. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!