Miért nem működik a WIFI? T-home Speedport W721 V modem?
Figyelt kérdés
Néhány napja bekötötték az új netemet, beszerelésnél kérdezték, hogy WIFI legyen-e, mondtam, hogy szeretném. Kiszerettem volna próbálni a telefonomon, és még csak nem is talál jelet... Mit, és hol kell beállítanom?2014. aug. 13. 12:45
1/3 anonim válasza:
Nem vagy rosszul állították be. A webes felületen be kell állítani rendesen a wifi-t. TeamViewer távvezérléssel megcsinálom, kívülről nem tudom a menüpontokat.
2/3 A kérdező kommentje:
Webes felületen? Hogy is kell ezt? :P :)
2014. aug. 14. 10:30
3/3 anonim válasza:
A router alján kell lennie egy IP címnek, pl. 192.168.1.1. Alatta pedig egy van egy username/password páros. Az IP címet beírva a böngészőbe előjőn egy jelszókérő ablak, ott megadod a a router alján olvasott adatokat. Belépve az a felület tárul eléd, ahol el kell végezni a beállításokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!