Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehetséges ez a Faceboo...

Hogyan lehetséges ez a Facebookon?

Figyelt kérdés
Letiltottam kb 1 éve valakit, majd feloldottam a tiltást. A feloldás napján megtaláltam a keresőben. 2 nap múlva mikor újra néztem, már nem adta be a kereső találatként. Mikor újra le akartam tiltani, akkor szerepelt a lehetőségek között, tehát nem tiltott le. Nyilván nem vette észre, hogy feloldottam, hiszen sok idő eltelt. Hogy történhetett, hogy ezek után sem látom, és a Facebook úgy írja ki, mintha megszűnt volna az oldal vagy rossz linkre kattintottam volna? Ezenkívül még fontos megjegyezni, hogy másik ismerősöm meg tudja nézni az adatlapját, és le tudtam tiltani újra.

2014. aug. 11. 21:38
 1/2 anonim válasza:
Időnként előfordulnak inkompatibilitások facebookon pl.magátol letiltások meg stb. A te esetedben is ez történhetett.
2014. aug. 11. 21:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ! Valószínűleg tényleg valami kis hiba lehetett. :)
2014. aug. 11. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!