Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ki a magyar internet leghírhed...

Ki a magyar internet leghírhedtebb és leggyűlöltebb tinije?

Figyelt kérdés
Ilyenek gondolok (akiket sokan utálnak) Dósa Fanny, Timofte Petra, Varga Csanád, az a Gagastar vagy ki, esetleg Jade, STB.

#internet #Facebook #Handkammer Jade #Timofte Petra #Varga Csanád
2014. aug. 10. 11:15
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
tirexi
2014. aug. 10. 11:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, de ő ki??? (bocsi)
2014. aug. 10. 11:22
 3/8 anonim ***** válasza:

ugyanmár...nincs is ilyen...majd ha ezek közül valamelyiket elkapják az utcán, és jól megverik őket, majd akkor lehet róluk elmondani, hogy ezeket valaki gyűlöli :D

most az, hogy 1 ember aszonta, hogy a dósa fanny egy r_banc, és rá másik ezer meg birka módon bólogat, az semmit nem jelent :D

te is ezért gondolod így. semmit nem tudsz róluk, mégis elítéled őket, mert valahol hallottad, hogy ezek mekkora szégyenek(most egyébként én nem védeni akarom őket, normális ember le se szarja az ilyen emberek életét).

azt meg már meg kéne tanulni, hogy a negatív reklám is reklám...akár valós hírességről van szó, akár ilyen mondvacsináltakról. ők azért "sikeresek" a maguk formáján, mert van gyomruk bevállalni azt, hogy lejáratják saját magukat az egész ország előtt :D

többet nem is írok erről, mert tényleg részletesen bele se mentem ezek mit csináltak, én inkább próbálom elkerülni az ezekkel kapcsolatos dolgokat...

2014. aug. 10. 12:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem ítélem el őket :) nem azt kérdeztem, hogy: kit utálok legjobban... :D
2014. aug. 10. 12:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Tirexit nem gyűlölik, csak a sok kisgyerek irigy rá, mert neki nincs olyan gépe. Az meg csak mellékes, hogy ő nem tini.

[link] Ez az a Dósa Fanny? A többit meg sem merem nézni, az összes facebook k**va lehet.

Megnéztem ezt a Varga Csanádot, arra a gyerekre meg ráférne egy szülői verés, olyan elkényeztetett, nagyképű p*cs...

Legalább nem lesz nehéz dolgunk a munkahelykereséssel, mert az ilyeneknek se végzettségük, se munkájuk nem lesz.

2014. aug. 10. 12:44
 6/8 anonim ***** válasza:
ezek közül csak a Fannit ismerem meg Jade-t. szerintem senkit sem gyűlölnek ezek közül, bár Fannit rengetegen r*bancnak tartják, Jade-t pedig irigylik, vagy nem tudom, de komolyan, ennek mi értelme? akik ilyen internet "celebekkel" foglalkoznak, azoknak nincs életük? vagy jobb dolguk? azért lesznek celebek, mert sok hülye foglalkozik velük, vagy imádják, vagy utálják.. nem kell velük foglalkozni
2014. aug. 11. 18:03
 7/8 Kini :)) válasza:
Szerintem a Dósa Fanny. Timofte Petrán és Varga Csanádon csak röhögnek nagyokat, de nincs nagyon miért utálni őket. Jadet meg sokat szeretik (hogy miért, nem tudom...:D)
2014. aug. 12. 13:59
 8/8 anonim válasza:
Whisper Ton! Már felnőtt de akkor is egy totális majom, idióta beállítottságú!
aug. 22. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!