<a href="http://google.hu" >Kattints ide!!!</a> Ez egy HTML kód, vagyis ha megírod a html/htm(nem teljesen ugyanaz a kett, de 90%-ban hasonlítanak egymásra) fájlt és akár feltöltöd egy tárhelyre , akkor annyi fog megjelenni weben, hogy kattints ide, és amire mutat nálam jelenestben a google megnyílik, de egyébként, ha megnézik a forráskódot, akkor meglehet nézni, hogy mire mutat a szöveg
2014. aug. 9. 21:07
6/16 A kérdező kommentje:
Most kérlek ezt világosabban, mert én egyáltalán nem értek ehhez. Mit kell bemásoljak, h mi ez a feltöltés, olyan kódot nem tudsz adni, esetleg szóközökkel most elválasztanád, h utána azt egybeírva kinyomja nekem akár ide gyakorira, h kattints ide? A webcímet be tudom másolni, ez simán a link, amit be kell másolni, de a többit, amit írtál nem igazán értem. Most megpróbáltam ezt, de nem jött össze. :(
2014. aug. 10. 00:26
7/16 A kérdező kommentje:
Most ez csak egy adott oldalnál működik??? Jól gondolom??? Mert sikerült. :D Köszi szépen. :)
2014. aug. 10. 00:49
8/16 anonim válasza:
Nem, nem csak egy adott oldalnál.. például ha szeretnél egy oldalt létrehozni , akkor minden html fájlod így fog kinézni:
<html>
<head>
<title></title>
</head>
<body>
</body>
</html>
De vegyük azt, hogy az oldalad, egy lapjára szeretnél egy linket rakni, de úgy, hogy amit linkelni akarsz az ne látszódjon hanem csak egy szöveg, akkor a bodyba beírod ezt:<a href="http://google.hu" >Kattints ide!!!</a> és a neten csak annyi fog megjelenni, hogy kattints ide, ha rárnyomsz akkor pedig bejön a kép vagy oldal vagy akármi amit 'elrejtettél' a szöveg mögé.
De ez úgy nem fog működni pl ha most a facebook chatjébe elküldöd valakinek
UI.:a többieknek bocs, hogy ilyen szarul fogalmaztam csak azt akartam ,hogy a kérdező nagyjából értse
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!